imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Siri știe totul despre Cupa Mondială


Mai avem o singură noapte de dormit până la începutul Cupei Mondiale FIFA 2018. Nu e tocmai un lucru neobișnuit ca Apple să întâmpine evenimentul cu entuziasm, de data aceasta chiar a învățat-o pe Siri programul meciurilor și numele jucătorilor din primul unsprezece al fiecărei țări.

Acest lucru nu a crescut nivelul de inteligență al asistentului digital al Apple, dar, dacă se poate, de ce nu? După părerea noastră, un asemenea serviciu ar putea funcționa destul de bine dacă are acces la informații care ne pot capta atenția. Și, din moment ce sute de milioane de oameni urmăresc campionatul în decursul lunii, asistentul digital ar face bine să știe răspunsurile.

În mod evident, este nevoie de foarte multe informații, astfel că acest serviciu și alte tehnologii similare par destul de science-fiction. Apple a pregătit mai multe aplicații pentru următoarele 30 de zile pentru a transforma iPhone-ul din buzunarul nostru într-un veritabil dicționar de fotbal.

În următoarea perioadă, vom vedea mult conținut legat de Cupa Mondială în secțiunea Today a App Store. Din păcate, aplicațiile care transmit evenimentele nu sunt disponibile în regiunea noastră, așa cum nu sunt disponibile nici canalele americane ale Apple TV. Dar un playlist cu mult conținut de la Cupa Mondială este disponibil via Apple Music, sau sub formă de podcasturi sau conținut scris.

Deci, dacă ai prins microbul și crezi că te va cuprinde febra fotbalului, între două beri, îți recomandăm să arunci o privire pe selecția din App Store, iBooks sau Podcasts.

Sursa: Apple Newsroom

MBA Retina
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.