imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Siri și Inteligența Artificială ar putea fi subiectele fierbinți ale conferinței WWDC 


Mai este mai puțin de o săptămână până la conferința WWDC din acest an, evenimentul obișnuit al dezvoltatorilor Apple. Potrivit unui analist binecunoscut, dezvoltarea lui Siri și a inteligenței artificiale ar putea fi în centrul atenției. Iar compania ar putea introduce și un nou dispozitiv controlat de Siri.

În acest an, hype-ul din jurul WWDC nu este atât de mare, nu ca anul trecut când, pe lângă iOS și numeroasele sale noi caracteristici, Apple a introdus și schimbări hardware. Dacă ar fi să ne încredem în ce a tot spus analistul Gene Munster de la Loup Ventures în ultimul an, inginerii de la Apple s-au concentrat asupra tehnologiilor din spatele carcasei.

El susține că Apple va pune la dispoziția dezvoltatorilor cadrul actualizat Core ML, care poate fi conectat la ARKit, centrul dezvoltării aplicațiilor care folosesc realitatea augmentată. Dar Apple ar putea, de asemenea, să pună accentul pe tehnologii de deep learning, ceea ce ar putea face diferența în cazul dispozitivelor asistate de Siri, mai ales în cazul HomePod.

Putem observa în mod clar că Apple continuă să caute o poziționare corectă pentru unele dintre dispozitive sale, cum ar fi HomePod. Munster consideră că linia HomePod, care a fost lansată anul trecut, va primi un nou membru, cu un preț mai mic, cu ocazia WWDC din acest an: un speaker marca Beats controlat de Siri.

E doar o ilustrație.

Boxa ar putea fi mai accesibilă în comparație cu HomePod – am putea doar să sperăm că va fi disponibil pe scară largă. Zvonurile se învârt în jurul sumei de aproximativ 200-250 USD, ceea ce ar putea fi o adevărată amenințare pentru concurenți. Dar nu cunoaștem care este scopul real al Apple cu un dispozitiv ca acesta.

Anul trecut spuneau despre HomePod că  este creat pentru o experiență muzicală excelentă și că are și o funcție suplimentară, asistentul digital. Momentan, în categoria, difuzoare Beats cu Bluetooth există doar un singur dispozitiv, iar un nou produs ar putea cu ușurință integra asistentul digital Apple.

Sursa: 9to5Mac

MBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.