imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Și premiul “cel mai prost hoț al anului ” merge la …


… acea persoană care i-a scris proprietarei pe Facebook, după ce i-a furat iPhone-ul, întrebând-o dacă este amabilă să-i spună parola pentru iCloud pentru că așa nu poate folosi telefonul furat. Apoi tot ea a fost cea revoltată. 10/10.

Avem de-a face cu o poveste incredibilă, așa că merită să-i acordați puțină atenție. Unei studente la Psihologie din Marea Britanie, Beth Freestone, i-a fost furat într-o noapte iPhone-ul în Manchester. Câteva luni mai târziu a primit un mesaj neașteptat pe Facebook. Persoana care “a găsit telefonul” i-a trimis următorul mesaj:

Bună, sper să nu te superi dacă te întreb, dar mi s-a dat acest telefon pe care cred că tu l-ai pierdut și eu îl folosesc doar 2 săptămâni în timp ce al meu este la reparat, dar eu nu pot să-l folosesc fără parola pentru iCloud este posibil să mi-o dai, pentru a putea ieși din contul tău și a intra în al meu. Îți mulțumesc anticipat xx.

Proprietara însăși nu a fost mai prejos: deși ea nu i-a dat parola, a fost de acord să plătească persoanei care îi “găsise” telefonul costul (aproximativ 6,60 dolari) de trimitere înapoi. Hoața a luat banii, dar nu a trimis telefonul înapoi, și, de asemenea, a blocat-o pe Freestone pe Facebook.

Înainte însă de asta, a avut loc o discuție pe chat foarte interesantă. Această persoană onorabilă a reacționat în felul următor atunci când au fost menționată poliția:

Apelarea la poliție ar strica totul pentru că nu am furat nici un telefon, așa că nu încerca să mă ameninți și să nu mă mai suni, te va costa bani.

Acesta nu este sfârșitul.

Se va trimite când nu va fi trimis, nu este o crimă, pentru că l-am găsit, nu l-am furat și îți fac o favoare, dar dacă continui să mă hărțuiești va ajunge în coșul de gunoi.

P E R F E C T

sursa: Cult of Mac

iPhone Xs- NPI- cumpara acum
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.