imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Sfat pentru iPhone X: telefonul dvs. vă urmărește mereu!


Vom vorbi acum despre două funcții ale Face ID-ului de pe iPhone X de care probabil că nu știți. Există viață dincolo de deblocare!

Deși noua tehnologie este uimitoare, mulți oameni au fost oarecum sceptici atunci când Apple a înlocuit Touch ID-ul cu Face ID-ul. Cu toate acestea, îngrijorările s-au risipit imediat după lansarea dispozitivului. Faptul că poate fi folosit pentru mai multe lucruri decât predecesorul său, este doar cireașa de pe tort.

Funcția Attention Aware diminuează luminozitatea ecranului dacă vă întoarceți capul (astfel încât să nu vă uitați direct la iPhone). Aceasta este o setare implicită, dar o puteți dezactiva. Pentru a face asta, mergeți în Settings > Face ID & Passcode și dezactivați caracteristica Attention Aware.

O altă funcționalitate a senzorilor frontali este aceea că iPhone X ascunde previzualizările notificărilor atunci când ecranul este blocat. Această opțiune exista și înainte, dar nu prea avea sens. Pentru a o activa, accesați Settings > Notifications > Show preview > When Unlocked. Acest lucru poate deveni ușor deranjant atunci când telefonul se află într-un unghi în care nu vă poate vedea corect fața, dar funcționează destul de bine în orice alt caz.

MB
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.