imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Sfat pentru iOS 11: Alegerea unui cadru cheie pentru Live Photos


Nu aveți nicio idee despre scopul Live Photos? Nici noi nu înțelegeam prea bine până am testat. Am creat un scurt clip care vă arată efectele beneficiile activării opțiunii LIVE în timp ce faceți fotografii.

Nu am fost impresionați atunci când a fost anunțată noua caracteristică Live Photos și nu am folosit-o aproape deloc. Unul dintre motive a fost și faptul că le puteam arăta prietenilor noștri doar ca GIF-uri și nu le puteam încărca cu adevărat pe nici o platformă social media. Cu toate acestea, dacă doriți să vă asigurați că ați surprins cadrul potrivit, modul LiVE poate fi foarte util.

Când realizați rafale, de fapt creați multe imagini care sunt în mare parte aceleași. Cu Live Photos, nu faceți asta și trebuie să apăsați doar o dată butonul de fotografiere. Prin activarea opțiunii Live Photos, puteți alege oricând cadrul perfect. Trebuie doar să activați această opțiune în bara de meniu din partea superioară ecranului aplicației Camera și să selectați opțiunea Edit pentru o fotografie live care este deja făcută. Apare o listă de tip pop-up a cadrelor din care puteți alege cadrul dorit, care va deveni și cadrul cheie al fotografiei live.

Este util să știți că punctul alb saturat marchează cadrul cheie editat, în timp ce cel original are un punct mai puțin saturat, astfel încât puteți întotdeauna reveni la el. De asemenea, puteți modifica lungimea/durata unei fotografii live mutând săgețile înainte și înapoi. Puteți să dezactivați sunetul din colțul stânga sus și să faceți corecții automate ale fotografiei din partea dreapta sus. Atingând opțiunea din mijloc se creează o singură fotografie tradițională cu cadrul cheie ales.

Folosirea Live Photos și a cadrelor cheie este ușoară și utilă.

Beats decade
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.