imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Configurează meniul Apple Watch pentru List View


Vizualizarea implicită a meniului Apple Watch este cu adevărat o opțiune personală, astfel că poate fi o experiență ciudată la prima vedere. Să vedem cum putem modifica aspectul aplicațiilor tale în afișarea listei.

Compania a îmbinat, în cazul Apple Watch, modul de vizualizare a listelor din iOS cu o abordare complet nouă. La prima vedere, a fost confuz și pentru noi, dar te poți obișnui cu ușurință. Pentru cei care ar dori să schimbe Grill View și să vadă numele aplicațiilor în același timp, acum au posibilitatea să modifice aspectul listei.

Puteți ajusta vizualizarea direct pe ceas, fără a mai fi nevoie să accesați aplicația Watch din iPhone.

  1. Apasă pe Digital Crown
  2. Atinge ecranul ferm și mențineți apăsat (Force Touch)
  3. Apasă List View

Această opțiune oferă ceasului tău un aspect mai ordonat, dar s-ar putea să fie mai greu să navighezi în aplicații. Dacă rămâi la Grid View, poți rearanja aplicațiile din meniul App Layout din aplicația Watch.

AW
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.