imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Un fotograf profesionist a realizat o serie de instantanee cu iPhone Xs


Austin Mann a lucrat, printre altele, ca foto-reporter pentru National Geographic. Anul acesta, a luat noul model de telefon flagship de la Apple într-o mică excursie, în care a reușit să realizeze câteva fotografii uimitoare.

Pe lângă faptul că e un talent recunoscut în domeniul său de activitate, Austin Mann colaborează și cu Apple, pe partea de fotografie. El e numără printre norocoșii care au avut ocazia să țină în mână dispozitivul flagship înainte de lansare. A avut sarcina de a lua telefonul într-o excursie, pentru a testa abilitățile camerei. Pe lângă alte proiecte, în trecut a vizitat Islanda cu un iPhone 6, dar și Rwanda cu iPhone 7.

Fotografie din Zanzibar. Autor: Austin Mann.

De data asta, Austin Mann a vizitat insula exotică Zanzibar, cu un iPhone Xs în buzunar. Așa cum era de așteptat, s-a întors cu o serie fantastică de fotografii. A reușit să captureze fotografiile astfel încât să evidențieze aspectele îmbunătățite ale camerei, în comparație cu generațiile precedente.

De exemplu, gândește-te la noul ISP (Image Signal Processor). Acesta a învățat o serie nouă de trucuri mulțumită așa numitului Neural Engine artificial intelligence. Printre altele, în această categorie intră și funcția Smart HDR. Cu ajutorul acecsteia, senzorul poate captura mai multe detalii atât în părțile întunecate, cât și în cele luminate. Mulțumită chip-ului, funcția bokeh e mult mai sofisticată: nu doar că a devenit mai precisă, dar grație Depth Control, acum poți ajusta intensitatea efectului de blur după ce ai realizat fotografia.

Însă hai să nu mai risipim cuvintele, și să ne îndreptăm atenția către fotografii: acestea vorbesc de la sine.

Sursa: MacRumors

tradeiniphone
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.