imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Se pare că utilizatorii sunt mult mai interesați de iPhone decât de alte smartphone-uri


Potrivit unui studiu recent, oamenii par mult mai interesați de noile dispozitive Apple ce urmează să fie lansate în septembrie.

PC Mag a întrebat 1555 de consumatori – presupus americani – de lansarea cărui smartphone se entuziasmează cel mai mult? Săptămâna trecută, biata companie Samsung și-a lansat în van dispozitivul flagship – Galaxy S9 – pentru că doar 24% din participanții la studiu au spus că sunt interesați de acesta.

În schimb, 42% dintre persoanele participante la studiu au indicat că cel mai mult sunt interesați de pachetul-surpriză iPhone ce urmează să fie lansat în toamnă. Celelalte rezultate înregistrate arată cam așa: Google Pixel 3 (7%), LG V40 (4%), Huawei Mate 20 (3%), OnePlus 6T (2%). În plus, există chiar și o categorie pentru „altele”, care a înregistrat 6%, și una pentru „nu sunt interesat de niciun model”, care a obținut 11%.

Cu toate acestea, pentru a fi sinceri până la capăt, trebuie să precizăm că cei care au ales Note 9 au fost motivați de dorința (planul) de a trece de la iPhone la Samsung. De fapt, 76% dintre participanți sunt deja posesorii unui dispozitiv Samsung, dar 8% dintre acești participanți la studiu dețin în prezent un iPhone, iar acesta este un procent relativ însemnat.

Deși 1555 de persoane par să fie, desigur, destul de puține pentru a trage o concluzie realistă, ar trebui să privești aceste date ca pe o informație destul de interesantă.

Sursa: 9to5Mac

MBPVoucher900
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.