imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube
Imagine extrasă din scurtmetraj.

Scurtmetraj filmat în întregime cu iPhone XS Max


WEIRD tocmai a angajat un regizor care să realizeze un scurtmetraj filmat în întregime cu iPhone XS Max. Nu s-au folosit niciun fel de aparatură adițională, lumini sau efecte. Iată ce a ieșit…

Ar fi cam exagerat să numim „film” acest scurt clip video realizat de John M. Chu, care a regizat și Crazy Rich Asians. E posibil ca numele lui să fie cunoscut celor care au văzut G.I. Joe: Retaliation, Step Up 2 sau cea de-a doua pare din Now You See Me.

Nu ne-am propus să analizăm în detaliu acest scurtmetraj, numit Somewhere. Urmărește-l și vezi dacă îți place, are doar 2 minute. Mai important de știut e că Chu a realizat întreaga captură video în 4K. În plus, a încercat să simuleze circumstanțele cotidiene, renunțând la lumini sau altă aparatură de producție video. Nu a folosit nici măcar un stabilizator de imagine. A ținut dispozitivul în mână pe tot parcursul înregistrării. Urmărește aici scurtmetrajul, ținând cont de faptul că acestea sunt scene filmate noaptea:

Chu a fost foarte mulțumit, în special de stabilizatorul de imagine integrat și de corecția de culoare. A anunțat că va trece, fără ezitare, de la iPhone X la noul iPhone XS Max. În plus, a afirmat că telefonul îi încape în mână perfect și că nici nu a realizat că e un dispozitiv din categoria Plus size.

Protagonistul scurtmetrajului este dansatorul Luigi Rosado.

Sursa: WIRED

Află mai multe: iPhone Xs: instantanee realizate de un profeionist | Noutățile aduse de noua cameră de pe iPhone XS

Vezi oferta de produse iStyle!

tradeiniphone
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.