imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Schimbă-ți imaginea de fundal cu una nouă


Ne plac imaginile de fundal cu o rezoluție mare, colorate și expresive. Dacă și ție îți plac, atunci cu siguranță îți va plăcea și aplicația aceasta.  

Chiar ne plac imaginile de fundal în care proporțiile și culorile sunt în armonie. Mai ales de când am început să folosim dispozitivele Apple. Iar cei din Cupertino au avut întotdeauna grijă ca utilizatorii să aibe la dispoziție imagini de fundal de calitate. De aceea anunțăm mereu atunci când mai multe opțiuni devin disponibile odată cu lansarea următoarei versiuni a iOS.

Și am găsit fotografii spectaculoase. Și nu doar câteva, ci o cantitate infinită de fotografii de calitate. Am descărcat aplicația Background în urmă cu câteva săptămâni și imaginea de fundal de pe ecranul meu se schimbă regulat. Aplicația a fost lansată de o lună și nu am mai văzut ceva asemănător până acum.

Conceptul aflat la baza aplicației este acela că utilizatorii văd un stream foto în care poți da scroll la infinit și încă puțin, parcurgând fotografii tot mai bune. Conform experiențelor mele, toate fotografiile incluse în aplicație au o rezoluție foarte mare și arată perfect. Dar, ceea ce este și mai important, dacă fotografia inițială nu se potrivește perfect, anumite elemente care nu sunt neapărat necesare vor fi îndepărtate, iar compoziția își va păstra unitatea.

În afară de scroll, mai ai două opțiuni: rotind telefonul dintr-o parte în alta pentru a vedea marginea fotografiilor și le poți salva apăsând mai mult timp pe imagine. Înapoi la rezoluție: deși aplicația este gratuită, poți primi imaginile la rezoluție maximă printr-o plată în aplicație. Una peste alta, sunt vești bune.

Notă: Atunci când am început să folosesc aplicația nu am ales varianta premium și pe iPhone 7 fotografiile se vedeau perfect. Evident, acum, comparând cele două imagini, varianta high resolution este mult mai frumoasă, dar le poți folosi și pe cele mai mici.

newMBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.