imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Schimbă Apple Watch într-un ceas cu alarmă


 Știai că dacă folosești modul Nightstand al Apple Watch, nu mai ai nevoie de ceas deșteptător? Să vedem cum funcționează și cum se activează!

Este o funcție care există de ceva timp. Modul Nightstand a fost introdus în watchOS 2 și ne arată cât de complex este acest dispozitiv. Nu toată lumea iubește ceasurile cu alarmă. Lumina lor este enervantă, sunt complicat de utilizat și soneriile pentru alarmă implicite nu sunt tocmai simpatice.

 

Apple a venit cu o soluție foarte inteligentă pentru utilizatorii lor, pentru a nu mai fi nevoie de ceas deșteptător. Modul Nightstand de la Apple Watch este activat în mod implicit și îl poți utiliza imediat după ce deschizi pentru prima dată dispozitivul. Seara, când este timpul pentru somn, conectează ceasul la încărcător și așează-l lângă tine. Apoi, Apple Watch va funcționa ca un ceas deșteptător.

Evident, ecranul nu va fi pornit toată noaptea. Însă, dacă îl atingi, apeși pe orice buton sau miști noptiera, Apple Watch va deveni activ. Pentru o utilizare mai confortabilă, există diferite accesorii disponibile, cum ar fi Magnetic Apple Watch.

Black Friday iPad
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.