imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Șase noi caracteristici din cea de-a șasea versiune beta de iOS 11


Cea de-a șasea versiune beta pentru dezvoltatori de iOS 11 a fost publicată, conținând câteva mici modificări, schimbări de design și câteva corecții de erori. Să vedem ce îi așteaptă pe cei care vor descărca cea mai recentă versiune beta de iOS!

iOS 11 conține o mulțime de caracteristici noi, inclusiv noile File Manager și Drag & Drop, o interfață multitasking, un centru de control personalizabil și un Dock dedicat pentru iPad. Am scris deja un articol despre motivele pentru care ar trebui să mai așteptați până să faceți actualizarea dispozitivelor dvs. Odată cu lansarea primei versiuni beta publice, am dedicat două articole în care am detaliat modul în care puteți instala acum beta-ul public de iOS 11 pe iPhone-ul dvs. și celălalt despre cum puteți reveni la versiunea anterioară a sistemului de operare.

Septembrie este din ce în ce mai aproape, iar iOS 11 devine din ce în ce mai stabil, deși mai există încă unele lucruri care trebuie rezolvate. Din fericire, Apple își face treaba în liniște pentru a le rezolva pe toate. Revenind la noua versiune, au reușit să repare câteva erori destul de enervante, dar au introdus și câteva modificări de design. În mod interesant, unele pictograme au fost schimbate din nou. Spre deosebire de actualizările de până acum acestă versiune conține multe modificări vizibile. Să vedem care sunt acestea!

● Aplicațiile App Store și Maps au primit pictograme noi (cea din urmă are conturul Apple Park-ului).

● Au reapărut punctele de pe pictograma aplicației Reminders.

● Pictograma aplicației Clock s-a modificat puțin, iar cifrele au devenit ușor mai mari.

● Cele șase fotografii de pești au fost eliminate din Live wallpapers, restul au rămas și nimic nu le-a înlocuit pe cele cu pești.

● Setările pentru Auto-Brightness au fost mutate din Display & Brightness în meniul Display Accommodations din Accessibility.

● A fost actualizată animația AirPods.

sursa: 9to5mac

MBA Retina
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.