imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Să actualizez sau să nu actualizez? Merită iOS 11 acum?


Au apărut multe știri după debutul WWDC 2017, și unele articole despre cum să faceți upgrade la iOS 11. Acestea vă oferă îndrumări despre modul de descărcare a iOS 11 chiar acum. Cele mai multe dintre ele nu vă oferă suficiente informații, ceea ce vă poate face viața dificilă.

Actualizările iOS și noile versiuni de iPhone sunt de departe cele mai populare subiecte zilele acestea chiar și pentru cei care nu folosesc produsele Apple. După ce Apple a prezentat iOS 11 și a lansat versiunea beta luni seara, Facebook-ul și site-urile de știri sunt inundate de sfaturi menite a vă ajuta să descărcați noua versiune înainte de lansarea oficială.

Singura problemă este că există un motiv pentru care noul sistem de operare nu este disponibil pentru toată lumea încă de la început. Versiunile beta închise sunt destinate dezvoltatorilor, deoarece acestea sunt sisteme incomplete/cu probleme. În primul rând, Apple nu oferă nici o garanție pentru problemele cauzate de versiunile beta. În al doilea rând, iOS 11 beta nu este recomandat pentru utilizarea pe un dispozitiv principal, deoarece:

  • iPhone-ul poate deveni instabil;
  • pot apărea blocări sau crash-uri ale sistemului;
  • autonomia bateriei poate fi redusă drastic;
  • aplicațiile pot să nu funcționeze corect, mai ales că iOS 11 nu rulează aplicații pe 32 de biți.

Numai membrii Developer Program-ului pot accesa iOS 11 în mod gratuit. Asta înseamnă că trebuie să fiți înregistrați ca dezvoltatori și acesta costă 99 de dolari. În câteva săptămâni, versiunile inițiale de iOS 11 vor fi disponibile în Beta Software Program, dar nu vă recomandăm să le descărcați nici pe acestea.

De ce este disponibil iOS 11 dacă nu este versiunea finală?

Apple prezintă versiunea beta a noului sistem în timpul WWDC în fiecare an, astfel încât dezvoltatorii au suficient timp (aproximativ 3-4 luni) pentru a se aclimatiza și pentru a repara toate bug-urile. În timpul verii, Apple poate cizela iOS 11 cu ajutorul feedback-ului celor 16 milioane de dezvoltatori.

Vă prevenim să nu instalați nicio versiune beta de iOS 11 pe dispozitivul principal. Urmându-ne sfatul, veți evita multe probleme. Vă vom anunța odată ce prima versiune publică va fi disponibilă aici, pe iMagazin. Este așteaptă să fie lansată în septembrie, imediat după lansarea iPhone 8.

iPadPro
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.