imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

S-a lansat Android 8.0 Oreo!


Android a evoluat către o nouă versiune cu un număr important. Cum am fost obișnuiți și până acum, actualizarea a adus o varietate imensă de elemente noi pentru utilizatori. O parte dintre acestea sunt, cel mai probabil, cunoscute deja de către utilizatorii Apple (iOS), în timp ce unele caracteristici ne-ar bucura să le aibă și telefoanele noastre iPhone.  

Pentru a da cititorilor noștri informațiile complete, facem tot posibilul să relatăm despre cele mai importante evenimente din lumea tehnologiei din afara Apple, care credem că prezintă interes pentru publicul nostru. Un articol asemănător a fost cel în care am vorbit despre cel mai interesant anunț de la Google I / O. Desigur, actualizarea versiunii Android la un număr semnificativ nu poate fi exclusă de pe această listă, așadar, iată cele mai importante modificări aduse de Android 8.0.

  • Securitatea a fost unul dintre elementele pe care s-a pus un accent major atunci când a fost creat noul sistem: Android nu a fost niciodată, se spune, mai sigur ca acum.
  • Gestionarea memoriei a fost puțin îmbunătățită, iar puterea utilizată de aplicațiile din background a fost limitată astfel încât se presupune că s-a obținut o mai bună autonomie a bateriei.
  • Odată cu această nouă versiune, va exista și un punct mic care va indica notificările aplicației și, de asemenea, vei putea să vezi notificările fără să deschizi aplicația în sine. Ceea ce e și mai important este faptul că, teoretic, pictogramele vor fi animate, iar acest lucru se va activa, spre exemplu, atunci când apăsăm pe o pictogramă.
  • Picture-in-picture, o funcție care face exact ceea ce spune numele ei: un video poate să ruleze constant într-o fereastră mică în timp ce tu trimiți un mesaj.
  • Sistemul va putea să rețină toate parolele și să le auto-completeze atunci când se cere acest lucru.
  • Un alt lucru interesant este faptul că poți încerca aplicații direct din motorul de căutare înainte să le instalezi. Astfel, vei avea posibilitatea să te asiguri că aplicațiile pe care le instalezi sunt relevante.
  • Nu credem că doar noi, utilizatorii de Apple, avem parte de lucrurile minunate. Android Oreo are acum 60 de emoticoane!

Momentul de lansare a fost perfect, dacă putem spune așa: noul sistem a văzut lumina zilei în același timp cu eclipsa solară care a traversat America de Nord. Ceea ce este sub semnul întrebării, însă, este cât de rapid se va răspândi acest sistem. Versiunea precedentă, Nougat 7.0, a funcționat pe doar 13,5% dintre dispozitivele Android până la 8 August. Versiunea 8.0 va fi disponibilă pe Google Pixel în primul rând, dar ei spun că Oreo a fost realizat pentru a da posibilitatea producătorilor să creeze propria lor versiune mai devreme sau mai târziu.

sursa: android.com

Dacă vrei să faci trecerea de la Android la iPhone, îți vom arăta cum să faci acest lucru în șapte pași tocmai pentru a face mișcarea într-un mod eficace și mai puțin dureros.

MBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.