imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

S-au modificat prețurile din App Store


Tocmai s-a încheiat epoca prețurilor convenționale și ușor de calculat ale aplicațiilor. Acum va trebui să ne obișnuim cu prețuri confuze cum ar fi: 1,09 euro. Apple a modificat complet nivelurile de tarifare a aplicațiilor în Europa, ceea ce afectează o mulțime de țări.

Dacă ai vizitat recent App Store-ul, s-ar putea să fi observat că ceva s-a modificat la prețuri. Și așa este, Apple nu mai afișează prețurile rotunjite, obișnuite și a introdus un nou sistem de prețuri. În consecință, prețurile obișnuite de până acum au crescut cu 10%, ceea ce înainte costa 0,99 euro, de acum va costa 1,09 euro, iar prețurile de 2 euro au devenit 2,29 euro, și așa mai departe.

Deci creșterea nu este atât de mare. Cu toate acestea, dezvoltatorii sunt îngrijorați că vânzările vor scădea datorită acestei creșteri de prețuri. Din fericire, nu există niciun motiv de panică, dezvoltatorii vor putea pune prețuri alternative aplicațiilor. Astfel vor putea pune prețuri chiar mai mici decât până acum aplicațiilor.

Apple a folosit deja o astfel de politică de tarifare alternativă pentru o perioadă lungă de timp, mai ales în țările în curs de dezvoltare, cum ar fi India, Indonezia, dar chiar și în China. Practic acum, aceasta a fost introdusă și în multe țări europene. Această variantă oferă posibilitatea de a avea un preț minim de 0,49 euro, ceea ce va face mulți dezvoltatori foarte mulțumiți, deoarece pot exista o mulțime de aplicații care ar putea fi prea scumpe la 1 euro, dar încă nici nu vor să le facă disponibile gratuit. În plus, prețurile obișnuite cresc până la 5,99 euro, deci 0,99, 1,99, etc.

50 de eurocenți.

Asta e tot despre acest subiect. Accesați App Store și veți vedea noile prețuri. Dacă doriți să vedeți și documentația oficială Apple, puteți examina nivelurile de prețuri modificate în funcție de țări.

sursa: 9to5mac

MBA Retina
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.