imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

S-a aflat dimensiunea exactă a iPhone X Plus


E nevoie doar de un pic de matematică, să socotești și să iei în calcul o sugestie a Google Analytics pentru a afla cele mai mari secrete ale iPhone X Plus, adică dimensiunea exactă a afișajului, parametrii fizici și rezoluția așteptată.

Apple nu a introdus niciun echipament hardware nou la WWDC din acest an. Deși era de așteptat să nu ne răsfețe cu noi produse hardware, probabil că toată lumea spera că vor exista totuși actualizări care se vor face în liniște. Din moment ce compania a ratat această șansă, probabil că va trebui să așteptăm până în septembrie când vor introduce probabil unele dispozitive noi.

Fără îndoială, septembrie este o lună în care iPhone are rolul de lider. Deci putem să facem presupuneri cu privire la lucrurile la care ne-am putea aștepta: un succesor al iPhone X de 4,7 inchi, fratele său mai mare, care în presă poartă numele de iPhone X Plus, și un dispozitiv mai ieftin de 6,1 inchi. Având în vedere faptul că dispozitivul cu dimensiunea Plus cu ecran fără margime este considerat un fenomen fără precedent, apar multe întrebări cu privire la dimensiunile reale.

Potrivit mai multor surse, afișajul va fi probabil în jur de 6,5 inchi, dar care sunt parametrii exacți, în ceea ce privește rezoluția sau raportul laturilor ecranului? BGR a răspuns elegant și logic acestor întrebări pe baza vizitelor pe BGR făcute folosind aceste dispozitive.

Concluzia este destul de logică și construită pe următoarele premise:

– Apple și-a testat sistemele cu mult timp în avans

– BGR a primit sute de vizite efectuate folosind dispozitive care foloseau iOS 12 în februarie

– Google Analytics afișează o mulțime de date, de exemplu rezoluția ecranelor

– În cazul în care iPhone X Plus există, va trebui să apară ca dispozitiv iOS 12 printre datele obținute

– De vreme ce va avea o rezoluție pe care nu am mai întâlnit-o anterior, acest fapt va fi evident în date

E destul de simplu. În graficul din dreapta sus poți vedea rezoluția afișajelor (în puncte, nu pixeli) dispozitivelor care au vizitat BGR și care folosesc iOS 12. Pe baza acestora, unele modele pot fi identificate cu ușurință: iPhone X, iPhone 8/7 / 6s Plus / 6s / 6 Plus / 6, iPhone 8Plus / 7Plus,  iPad Pro, 10.5, iPad Pro și iPhone SE. Comparând datele vizitatorilor cu datele oficiale ale Apple cu privire la rezoluție, ciudățeniile pot fi detectate cu ușurință.

Nu există dispozitive Apple cunoscute cu o rezoluție de 414 x 896 puncte. Valoarea 414 care se referă la lățime poate fi folosită de modelele actuale Plus. Deci, dispozitivul nostru misterios are aceeași lățime ca și cele de mai sus. Suspiciuni poate trezi faptul că iPhone X Plus va avea într-adevăr parametrii fizici ai modelului Plus actual, la fel ca iPhone-ul X, care are dimensiunile modelelor de 4,7 “.

Ideea este că iPhone X Plus va avea exact dimensiunea așteptată, singura diferență fiind că acum avem dovada.

Interesant este faptul că BGR susține că vizitele au fost efectuate de pe acest dispozitiv doar în luna mai. Nu trebuie să tragi nicio concluzie serioasă din asta, dar se pare că este mai degrabă un prototip. Nu avem date anterioare, astfel încât probabil au început să testeze prima versiune în luna mai. Nu suntem în producție de serie, dar eventuala lansare din septembrie pare mult prea apropiată.

Sursa: BGR

MBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.