imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Reclame Apple Music au fost adăugate pe Giphy


Dacă anul 2016 nu a fost anul gif-urilor, 2017 va fi cu siguranță. Apple a dus definiția marketingului la un nou nivel: compania a încărcat câteva fotografii cu logo-urile Apple Music pe Giphy. Probabil nu toată lumea va aprecia acest lucru, cu toate acestea, este o bună strategie de marketing atunci când ne uităm la modul în care funcționează social media azi.

Haideți să fim cinstiți, cine nu a primit sau nu a trimis măcar un gif în Messenger anul trecut? Despre asta este vorba. Acesta este motivul pentru care ideea Apple de a-și încărca logo-ul pe cel mai viral serviciu de expediere de gif-uri din lume este o idee fantastică. Imaginile încărcate ajung direct pe Twitter, ceea ce s-a și întâmplat în timpul promovării documentarului Harry Styles. Documentarul a fost lansat simultan cu cel mai nou album al tânărul cântăreț, și descrie întreg procesul de producție al acelui album. Ceea ce este interesant la acest film este faptul că este conținut exclusiv Apple Music.

Gif-urile reprezintă o modalitate excelentă de comunicare între Apple și utilizatorii lor în modul cel mai ușor și mai rapid posibil. Primești și înțelegi mesajul în doar câteva secunde. Există ceva ce nu poți spune în cele câteva secunde ale unui gif despre un film care are ca protagonist un cântăreț pop? Compania a creat alte 84 de gif-uri unice pe care le-au încărcat pe Giphy, toate având ca sursă conținutul unic din Apple Music. Ar fi un succes imens de marketing dacă aceste scurte videoclipuri ar deveni memeuri.

Giphy devine o parte vitală a iPhone-urilor. Poate fi accesat direct din tastatură prin intermediul aplicației disponibile în App Store, și este prezentă și pe toate rețelele social media mari, cum ar fi Facebook și Twitter. Toată lumea poate încărca gif-uri pe site, așa că și Apple poate face asta dacă consideră asta oportun. Suntem curioși să vedem când vor intra și companiile rivale în acest război cu gif-uri, dacă va exista așa ceva.

sursa: Apple Insider

MBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.