imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Provocarea Apple Watch de Ziua Pământului – Obține o nouă insignă și stickere animate


Următoarea Zi a Pământului se apropie, la fel ca și următoarea provocare Apple Watch. Insigna obișnuită este acum însoțită de câteva stickere animate iMessage ca premiu și nu trebuie să depui eforturi uriașe pentru a le obține …

 Apple știe ce înseamnă momentul potrivit. Ziua Pământului se desfășoară la 22 aprilie în fiecare an, iar compania a făcut recent un anunț uriaș: în prezent își alimentează toate instalațiile din 43 de țări din întreaga lume 100% cu energie regenerabilă. Putem spune că au răspuns celei mai importante provocări, acum este rândul tău. La fel ca în cazul Zilei Internaționale a Femeii, provocarea devine în cazul lor o scurtă lecție de istorie.

  • Ziua Pământului a fost organizată pentru prima dată în urmă cu aproape 50 de ani, la 21 martie 1970.
  • 21 martie este prima zi a primăverii astronomice din emisfera nordică.
  • Inventatorul a fost John McConnell, activist în domeniul păcii, care și-a prezentat ideea la o conferință UNESCO în 1969.

John McConnell

  • Doar o lună mai târziu, la 22 aprilie 1970, a avut loc cea de-a doua Zi a Pământului, organizată de senatorul Gaylord Nelson.
  • Evenimentul a fost mai curând educativ decât o acțiune internațională, crescând gradul de conștientizare în special în S.U.A.
  • Un student, Denis Hayes, a transformat-o într-o mișcare internațională numită: Rețeaua Zilei Pământului care organizează evenimentul și astăzi.
  • Până în 1990, 141 de țări s-au alăturat inițiativei.
  • Rețeaua are și propriul imn.

Joyful joyful we adore our Earth in all its wonderment

Simple gifts of nature that all join into a paradise

Now we must resolve to protect her

Show her our love throughout all time

With our gentle hand and touch

We make our home a newborn world

Now we must resolve to protect her

Show her our love throughout all time

With our gentle hand and touch

We make our home a newborn world

  • În fiecare an, se desfășoară diferite programe, acțiuni de sensibilizare, evenimente educaționale și alte activități similare, toate legate de Ziua Pământului.

Și, de asemenea, este activată o nouă provocare Apple Watch. Pentru a obține insigna tot ce trebuie să faci este să te antrenezi cel puțin 30 de minute pe 22 aprilie. Anul trecut doar mersul pe jos, alergatul, ciclismul și înotul s-au numărat printre activități, dar în acest an provocării i se pot alătura și iubitorii de schi.

La finalizarea acesteia, vei primi o insignă și un pachet de trei stickere animate iMessage. Dacă ai fost întotdeauna deranjat de faptul că nu ai putut să îți exprimi dedicarea față de mediul înconjurător, acum poți face asta, cu un sticker în formă de turbină eoliană, salvează data în calendarul tău!

Sursa: 9to5Mac

Notă: Provocarea nu a apărut încă în aplicația Activity.

newMBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.