imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Provocarea Apple cu ocazia zilei internaționale pentru Yoga


De ziua internațională pentru yoga, Apple Watch vine cu o nouă provocare pentru posesori. Aceasta va fi răsplătită cu o insignă nou nouță și un set de stickere.

Dacă aveai impresia că o plimbare lungă pe un soare arzător e suficientă pentru a transpira și a obține o condiție fizică mai bună, te înșeli. Nimic nu poate înlocui un program regulat de exerciții. Astfel, următoarea provocare gândită de Apple te va încuraja din nou să te miști. De data asta, provocarea e pentru vineri, pe data de 21 iunie, cu ocazia zilei internaționale pentru yoga.

Astfel, nu e deloc greu să ne imaginăm ce ar trebui să faci pentru atingerea obiectivului. Trebuie să practici un antrenament de 15 minute de yoga pe orice aplicație integrată cu aplicația Health. Sau poți utiliza soluția nativă Apple, funcția Yoga, introdusă odată cu lansarea watchOS 5. (Din nefericire, aceasta nu e disponibilă pentru posesorii dispozitivelor Series 0.)

Apple Watch yoga training

Apple și-a făcut un obicei din a lansa provocări pentru posesorii de Apple Watch. Însă acum e prima dată când compania sărbătorește ziua intonațională pentru yoga. Astfel, poți obține propria insignă bine-meritată și stickerele pe care le poți utiliza în iMessage sau în FaceTime.

Nu doar pentru yoga

În prezent, Apple oferă douăsprezece tipuri de exerciții de bază: mers, alergat, ciclism, banda de alergare, vâslit, stepper, HIIT, drumeție, yoga, înot, scaun cu rotile și altele.

Dacă vrei totuși să reziști tentației trendurilor mainstreem și să începi un program de antrenament personalizat – precum golf – poți alege dintr-un set mult mai generos de opțiuni.

Iată ce trebuie să faci:

  • Deschide aplicația Workout pe Apple Watch
  • Alege opțiunea “Other” și apasă start
  • Termini antrenamentul dând swipe în dreapta și selectând End
  • Când dai scroll printre detaliile antrenamentului, alege opțiunea Name Workout.
  • Parcurge lista cu tipurile de antrenament și alege cea mai potrivită opțiune.

Dacă ești interesat de achiziționarea unui Apple Watch, poți alege din selecția iSTYLE.

MBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.