imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

watchOS 5: Provoacă-ți prietenii să concureze


Cea mai recentă versiune watchOS include câteva funcții care te vor încuraja în mod automat să faci mai mult sport. Provoacă-ți prietenii să concureze într-o competiție sportivă de o săptămână și fie ca cel mai bun să câștige.

Fiecare individ poate fi motivat să facă sport în diferite moduri. Unii sunt motivați de posibilitatea de dezvoltare, alții doresc să slăbească, să adopte un stil de viață mai sănătos, sau să închidă cercurile Apple Watch în fiecare zi. Serios, cine nu ar vrea să își întreacă prietenii? Cine nu ar vrea să demonstreze că este cel mai bun?

Apple a recunoscut că toată treaba asta cu “închide-ți inelele” este destul de bună, dar spiritul competitiv ar putea fi dezvoltat într-un mod și mai amuzant. De aceea, Apple a decis să introducă în watchOS 5 o competiție de o săptămână care are niște reguli simpatice. Hai să îți arătăm cum să concurezi alături de toți prietenii tăi.

În primul rând, trebuie să partajezi informațiile despre activitatea ta cu prietenul pe care dorești să îl provoci. Urmează pașii de mai jos:

  • Deschide aplicația ‘Activity’ pe iPhone
  • Dă click pe meniul ‘Share’ din colțul din stânga jos
  • Apasă pe pictograma (+) din colțul din dreapta sus, și introdu numele prietenului pe care ai dori să îl provoci. Apoi apasă pe ‘Send’.
  • Așteaptă până prietenul tău acceptă invitația.

Apoi poți începe provocarea:

  • Deschide aplicația ‘Activity’ pe iPhone, apasă pe meniul ‘Share’ din colțul din stânga jos.
  • Dă click pe numele viitorului tău opozant.
  • La baza site-ului, apasă pe opțiunea “Concurează cu (numele prietenului tău)”
  • Așteaptă până când prietenul tău acceptă invitația pentru a putea începe competiția.

Cu siguranță, dacă prietenul tău va prelua conducerea, îți vei da silința să îl întreci.

tradeiniphone
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.