imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube
Program de reparație și înlocuire Apple.

iPhone și MacBook: se conturează un program de reparație și înlocuire


De fapt, Apple a anunțat două astfel de programe de reparație și înlocuire. Unul pentru iPhone X și unul pentru MacBook Pro fără Touch Bar. Hai să vedem ce informații au apărut deja.

Deși din lipsa informațiilor încă nu putem oferi detaliile exacte sau cum va funcționa înlocuirea la iStyle, voiam să aducem la cunoștință cititorilor cele două programe Apple. Detaliile concrete ar trebui să apară cam într-o săptămână de acum înainte. Până atunci, hai să vedem care sunt cele mai importante detalii.

E important de precizat: toate programele acoperă modelele afectate  timp de 3 ani de la data vânzării primului produs din seria respectivă. Așa că nu ai motive de panică: vei avea timp suficient să trimiți dispozitivul în service.

iPhone X

Apple a anunțat că anumite displayuri de iPhone X e posibil să întâmpine probleme de iregularitate în ceea ce privește touchscreen-ul, din cauza unei defecțiuni identificate la o anumită componentă. Asta înseamnă că displayul sau acea piesă a displayului nu răspunde sau răspunde intermitent la atingere sau reacționează chiar dacă nu a fost nicio interacțiune reală. În acest caz, Apple sau Service-urile autorizate de Apple vor înlocui modulul de display pe dispozitivele eligibile, gratuit.

13-inch MacBook Pro (non Touch Bar)

Apple a determinat că un număr limitat de SSD-uri de 128GB și 256GB montate pe dispozitivele MacBook Pro 13-inch (fără Touch Bar) au o problemă ce poate cauza pierderi de date și erori pe drive. Aceste dispozitive au fost vândute între iunie 2017 și iunie 2018. Driverele afectate vor fi reparate gratuit de Apple sau de Service-urile autorizate Apple.

Poți verifica dacă ești eligibil pentru reparație pe această pagină oficială, introducând numărul de serie al computerului. Pentru a-l găsi, accesează About This Mac din meniul Apple (logoul Apple) din colțul stânga-sus al ecranului.

Informații suplimentare despre programul de reparație și înlocuire

  • Așa cum se întâmplă de obicei, programul Apple disponibil în întreaga lume nu va lungi durata de garanție a dispozitivelor.
  • În cazul în care a trebuit să plătești pentru această reparație în prealabil, ai posibilitatea de a aplica pentru o compensație de la Apple.
  • Ambele programe acoperă modelele afectate timp de 3 ani de la prima vânzare din seria respectivelor dispozitive.

Detalii suplimentare despre aceste programe urmează să apară curând, în articole separate.

Vezi oferta de produse iStyle!

MBPVoucher500
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.