imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Produse emblematice Apple… în formă de perne


Cine nu și-ar dori să tragă un pui de somn pe un Apple II din 1977? Sau să adoarmă pe primul model de Mac? Bună idee! Colecția Iconic Pillow a fost creată special pentru această cerere de pe piață. Hai să-ți arătăm!

Ei bine, există anumite concepte, ce stau la baza unei noi companii, despre care nu am îndrăzni să spunem că vor avea succes. E ca deschiderea unei noi frizerii în oraș sau a unui restaurant convențional de fast-food sau chiar ca inaugurarea celui de-al zecelea bar din cartier. Cu toate astea, de obicei se dovedește rapid că acestea vor deveni cele mai de succes afaceri.

Ei bine, vorbim de ceva similar și în cazul colecției Apple Pillow Collection.

Pe de o parte, în afara probabil de câteva bunicuțe, cine altcineva și-ar dori o colecție de perne? Cui i-ar plăcea un iPod supradimensionat și pufos, care a trecut probabil printr-un tratament cu hormoni? La ce ar fi bun, cine și-ar dori așa ceva – o mulțime de întrebări similare ne-au trecut prin cap când am văzut doar numele acestei campanii Kickstarter. Iar mai târziu, așa cum a dovedit această campanie, a trebuit să recunoaștem că ne-am înșelat: în locul celor 10 000 de dolari vizați de campanie, inițiatorii ei au reușit să strângă 30 000, iar perioada pe care se întinde strângerea de fonduri va mai dura încă 28 de zile.

Simplu spus, o groază de oameni își doresc perne Apple.

Nimeni nu s-ar fi gândit la asta. Cu excepția lui Throwboy, căruia trebuie să îi mulțumim pentru colecția Iconic Pillow. Throwboy, aka Roberto Hoyos are ceva experiență în domeniu. În 2008, o colecție asemănătoare legată de numele lui a înregistrat un succes notabil. Acea colecție se numea Icon Pillow Collection. În campania precedentă au fost create perne sub forma iconițelor sistemului Mac. De data asta, Roberto a reușit să obțină ceva nou și de succes doar prin adăugarea a două caractere.

Alte 5 perne au fost adăugate colecției. Acestea seamănă cu niște jucării de plus, iar dimensiunea lor e de 33 cm x 13 cm x 33 cm și punem pariu că sunt și foarte pufoase. Putem alege dintre un Apple II din 1977, un Macintosh din 1984, un iMac colorat din 1998 (care anul acesta sărbătorește 20 de ani), un iPod din 2001 și, desigur, un model de iPhone din 2007.

Am putea spune că acesta e cadoul perfect de Crăciun, dar din păcate precomenzile au epuizat tot stocul de perne, iar primele comenzi vor putea fi efectuate începând din februarie 2019. Așa că, pentru moment îți putem prezenta colecția Iconic Pillow doar ca pe un fapt divers.

Black Friday MBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.