imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Probleme legate de încărcătorul wireless iPhone 8


În principiu, toate site-urile de știri din domeniul tehnologiei consideră deja sigur faptul că următorul iPhone se va putea încărca fără fir. Acest lucru ar trebui să fie, în esență, o veste minunată, dar se pare că nu totul se desfășoară atât de ușor în procesul de fabricație, așa cum se credea că ar fi.

Dacă vă amintiți ce sa întâmplat anul trecut, atunci s-ar putea să știți că s-a pus un accent deosebit pe modul Portret la introducerea iPhone 7 Plus. Această funcție oferă posibilitatea de a putea face fotografii la nivel profesional prin estomparea fundalului fotografiei, datorita obiectivului dual al telefonului. Singura problemă a fost că funcția nu a fost complet pregătită în momentul în care ar fi trebuit să o introducă. Așa se face că a fost introdusă mai târziu, într-o actualizare de software, deși hardware-ul necesar era de la început în telefon.

Cunoscutul jurnalist de la Daring Fireball, John Gruber, crede că situația se va repeta și în cazul încărcării fără fir din următoarea generație de dispozitive iPhone. Partea hardware va fi prezentă, dar va trebui să așteptăm puțin mai mult pentru introducerea efectivă a funcției; Gruber crede că așteptarea va dura până la apariția versiunii iOS 11.1. Nu pentru că ar fi o sarcină atât de dificilă de realizat din partea software-ului, iOS-ul poate gestiona această nouă modalitate de încărcare, dar producția încărcătoarelor va fi amânată. Apple preferă să nu irite utilizatorii integrând în sistem o funcție pe care nu o pot folosi încă.

Aceasta este doar un aspect al problemei. Gruber a scris despre lucrurile menționate mai sus la modul condițional, deci nu este deloc sigur că lucrurile se vor petrece așa și că toată lumea se va confrunta cu o mică întârziere. Ceea ce este dureros în articolul său este partea în care Gruber a fost explicit atunci când a scris: Apple va vinde încărcătorul fără fir separat de telefon. Probabil că nu mulți au fost cei care au fost cu adevărat surprinși de acest lucru, dar ar fi fost puțin mai elegant din partea companiei, dacă ar fi pus în pachetul noului dispozitiv și acest gadget. Știind prețurile accesoriilor Apple, probabil că nici acest nou dispozitiv nu va fi foarte ieftin.

Acest lucru probabil că nu ar deranja pe mulți oameni mai ales dacă am obține o tehnologie cu adevărat revoluționară. Mulți speră că cei din Cupertino au reușit să găsească soluții de încărcare fără fir pentru o gamă mai largă, ceea ce ar fi uimitor. Cu toate acestea, consensul general este că vom primi doar încărcătorul inductiv pe care îl cunoaștem deja de la Apple Watch.

Întrebarea este, va fi capabil să-i atragă pe oameni să cumpere produsul? …

sursa: 9to5mac

Știrile despre iPhone 8 vin în valuri repetate în ultimele zile și putem începe să le considerăm destul de sigure, pe măsură ce ne apropiem de introducerea oficială. Dacă nu doriți să ratați nimic pe acest subiect, puteți găsi toate știrile pe care le avem despre acest viitor produs în acest dosar.

oldMBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.