imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

“Prince Oseph” este noua reclamă iPhone 6s


O nouă reclamă la iPhone 6s în care joacă actorul Bill Hader a fost lansată astăzi. Este vorba despre același actor care a jucat și în reclama cu care Apple a lansat iPhone 6s la WWDC în iunie.

Reclama de astăzi punctează din nou funcționalitatea Siri și noua caracteristică “Hey Siri” din iOS 9. În noul spot comercial, Hader primește un e-mail spam de la “Prince Oseph”, care-i propune o ocazie care se ivește doar o dată în viață de a face milioane și îi cere lui Siri să-i citească mesajul. După citirea mesajului, Siri întreabă la rândul ei dacă dorește să răspundă mesajului, iar el entuziastmat îi zice că da dorește. Toate acestea se întâmplă în timp ce Hader mănâncă un sandwich.

Descrierea ad-ului este: iPhone 6s a sosit și singurul lucru care s-a schimbat cu Siri este totul. Pentru că acum doar spui “Hey Siri” și Siri este aici, hands-free. Ceea ce poate fi la îndemână.

Aceasta este cea de-a cincea reclamă pentru iPhone 6s pe care Apple a lansat-o săptămâna aceasta. Fiecare reclamă punctând diferite caracteristici ale acestuia, cum ar fi 3D Touch, Live Photos și noua cameră mai performantă.

Reclama a fost lansată pe canalul de youtube dedicat promovării produsului și o puteți vedea mai jos.

MBA Retina
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.