imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Primul Apple Store din Singapore va funcționa doar cu energie regenerabilă


Suntem încântați să lucrăm cu Sunseap și guvernul din Singapore pentru a deschide drumul utilizării energiei solare în această țară și pentru a apropia și mai mult Apple de obiectivul său de a-și alimenta toate sediile din întreaga lume, 100 la sută cu energie regenerabilă,

a declarat Lisa Jackson, vice președintele Apple pentru mediu, politică și inițiative sociale, pentru CNET.

Deși de ani buni Singapore era în primul val al țărilor în care era lansat un produs nou, alături de state precum SUA, Hong Kong și Japonia, nu exista un Apple Store acolo. Produsele erau vândute prin intermediul distribuitorilor locali. Faptul că va fi deschis un Apple Store în Singapore a fost confirmat de Angela Ahrendts, Senior Vice President Apple pentru magazinele retail și online într-o declarație pentru The Strait Times:

Avem deja peste 900 angajați la centrul nostru din Singapore și suntem foarte încântați să începem să facem angajările pentru echipa care va deschide primul Apple Store din Singapore.

Apple a refuzat să dezvăluie locația magazinului și data de deschidere a acestuia, sau numărul de persoane pe care le va angaja. Totuși au primele vești despre viitoarea locație au apărut încă de luna trecută când clubul de fitness Pure Fitness a trimis un mail clienților săi comunicându-le că se vor muta din spațiul pe care-l ocupau pentru a face loc unui Apple Store. Este vorba despre un spațiu în mall-ul Knightsbridge din Orchard Road.

Într-un alt interviu Lisa Jackson a mai declarat:

Astăzi toate locațiile noastre din SUA și China sunt alimentate 100 la sută cu energie regenerabilă. La nivel global această cifră este mai mare de 87 la sută.

Singapore este situat la ecuator și de aceea este o locație bună pentru generarea de energie solară.

Parteneriatul Apple – Sunseap Group va furniza energie electrică pentru campusul Apple care va găzdui 2500 de persoane și pentru Apple Store-ul care va fi deschis. Energia electrică necesară va fi obținută de la panourile solare instalate pe acoperișul a 800 de clădiri.

sursa: CNET, The Straits Time

MBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.