imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Primele reclame creative pentru iPad 2018 sunt aici


Este cunoscut faptul că poți vinde orice dacă în reclame apar cățeluși și copii – opțional și modele în bikini – astfel că specialiștii în marketing ai companiei Apple au ales să procedeze într-un mod asemănător și cu iPad-ul. Iată aici câteva videoclipuri simpatice – nu, nu avem modele în bikini.

Apple dispune de diferite canale regionale pe Youtube, în afara celui principal. Nu am putut găsi modelul original în postările canalelor, întrucât uneori conținutul este complet diferit. Astfel, în cazul de față, ne-am mulțumit cu anuțurile inovative despre noul iPad ale diviziei turcești.

Pentru cei care nu urmăresc știrile recente: Apple a introdus în martie noul iPad de 9.7 inci.  Pe lângă prețul foarte accesibil, principala funcție a iPad-ului este compatibilitatea cu Apple Pencil, care până acum era disponibilă doar pentru iPad Pro. Prin urmare, nu e de mirare că următoarele clipuri evidențiază această funcție.

În cazul în care vă întrebați ce înseamnă toate sintagmele de la începutul clipurilor, vă putem spune că ,,Benim Portrem” înseamnă ,,Portretul meu”. Videoclipurile au o durată de aproximativ 16 secunde și se concentrează pe desenul copilului, deoarece Ziua Copilului în Turcia este, în mod întâmplător, în data de 23 aprilie. Toate sunt la fel. Copii cu vârste diferite își fac o scurtă introducere, iar apoi desenează pe iPad. O campanie plăcută și plină de iubire.

Aceste clipuri ne-au ajutat să ne dăm seama care sunt abilitățile noastre de desen. Am rămas blocați undeva între vârstele de 7 și 9 ani. Desenul realizat de Üzgün Asya, care are 13 ani, este ca o artă contemporană pentru noi.

Sursa: Apple Insider

 

MBP
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.