imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube
Retina MacBook Air

Retina MacBook Air: primele clipuri de Unboxing


Câțiva YouTuberi norocoși din domeniul tech au avut ocazia de a intra în posesia noului Retina MacBook Air lansat marți. Hai să vedem reacțiile și opiniile vloggerilor!

De câte ori vreo cunoștință își exprimă dorința de a cumpăra un nou computer, noi le recomandăm, în primul rând MacBook Air. Această serie e proiectată fără funcții scumpe și inutile, și își propune să furnizeze esențialul. În plus, acest model e suficient pentru majoritatea sarcinilor cotidiene – la universitate, la locul de muncă, acasă și așa mai departe.

După evenimentul de Marți din New York, Apple a contactat câțiva YouTuberi, pentru a realiza clipuri de unboxing cu noul Retina MacBook Air. Iată reacțiile:

Reiese limpede din primul clip video că noul MacBook e extraordinar de frumos. Noua nuanță de Gold seamănă destul de mult cu cea de la iPhone XS Gold.

Apple a inclus în pachet câteva stickere ce se potrivesc perfect cu toate cele trei nuanțe de culori.

Deși mai avem de așteptat până la apariția recenziilor mai avansate din comunitatea tech, se poate concluziona deja că noul Retina MacBook Air nu țintește publicul seriei MacBook Pro. Asta poate fi și explicația pentru care Apple a decis să trimită dispozitivele spre testare unor vloggeri. Apple nu a făcut decât să regândească trioul compus din dimensiuni reduse, performanță adecvată și baterie care să țină toată ziua. Acestea au fost ingredientele pentru această bijuterie, lansată la începutul săptămânii.

Vezi oferta de produse iStyle!

MBA Retina
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.