imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Prețul iPhone 8 ar putea fi foarte mare


S-ar putea ca prețul telefonului high-end de la Apple să poată ajunge până la 1 500 de dolari. Acesta este prețul pe care ar trebui să-l plătim pentru a-l avea pe cel mai bun dintre cele trei modele noi care vor fi lansate în luna septembrie. Cel mai de încredere blogger și podcaster Apple s-a uitat din nou în bila sa de cristal și a și fundamentat declarația sa cu câteva lucruri foarte rezonabile. Să vedem la ce ne putem aștepta în septembrie!

Când am început să luăm de bune toate informațiile care păreau de încredere în ceea ce privește viitoarele dispozitive iPhone, au început să apară noi informații despre noile caracteristici pe care Apple nu le va putea include în cele trei noi modele. Nu numai pentru că acest lucru ne-a întristat, dar este foarte important și în ceea ce privește prețurile.

Potrivit blog-ului lui John Gruber, principala sursă a problemelor sunt panourile OLED. Este foarte posibil ca Samsung să nu poată livra suficiente și la timp. De aceea, au început să apară zvonurile că dintre cele trei noi modele, numai iPhone 8 va avea un display OLED. Chiar și așa s-ar putea ca Samsung să nu poată livra suficiente pentru a atinge măcar masa critică. De aceea, Gruber crede că Apple va ridica prețul iPhone 8, compensând astfel pentru problemele din timpul procesului de fabricație.

1 500 de dolari ca preț de pornire este probabil prea mult. Dar cred că 1 200 de dolari este mai rezonabil, cu modelul high-end la 1 300 sau 1 400 de dolari.

Dacă ne uităm la știrile anterioare, putem găsi câteva despre posibilitatea întârzierii lansării iPhone 8 din cauza problemelor de fabricație. Gruber a scris că Apple nu are voie să vândă mai puține telefoane decât în anii precedenți. Acesta este motivul pentru care el bănuiește că iPhone 7s și 7s Plus ar putea avea prețuri relativ similare cu cele ale 7-ului de anul trecut (în jur de 650-1000 de dolari), iar pentru iPhone-ul 8, modelul de bază, prețul va începe la 1 200 de dolari pentru a ajunge până la 1 400 pentru modelul high-end.

La prima vedere poate părea șocant de mare și vă puteți pune întrebarea corectă: cine l-ar cumpăra, când un Samsung S8 + este mult mai ieftin? Samsung poate schimba jocul în cazul în care lansează noua serie de Note tot așa, la un preț ridicat. Apple a făcut unele calcule matematice destul de simple: volumul de vânzări mai mic de iPhone 8, dar aceleași venituri. Singura întrebare este dacă pot depăși vânzările record înregistrate de iPhone 6?

sursa: Business Insider

dji
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.