imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube
PowerBeats Pro

PowerBeats Pro – Video de prezentare


Cel mai recent clip de promovare marca Beats prezintă o nouă pereche de căști alături de sportivi de top. Vezi în continuare cel mai tare video al zilei cu noua pereche PowerBeats Pro.

După o lungă perioadă de tăcere, Beats (compania deținută de Apple) și-a prezentat recent noile dispozitive: PowerBeats Pro. Seamănă destul de mult cu căștile AirPods 2, dar sunt o ediție sport. Sufletul dispozitivului e același cip H1, instalat pe noul model AirPods 2.

Deși noul produs va fi disponibil abia din luna mai, în prezent avem parte de un scurt clip video în care PowerBeats Pro apare în compania mai multor sportivi de top, în timpul antrenamentelor. Accentul se pune pe utilitatea și rezistența căștilor. Dacă nu cad în timpul unui triplu flip, cu siguranță nu vor cădea nici în timpul unei sesiuni de jogging sau de antrenament la sală.

Vezi oferta de produse iSTYLE!

MBPVoucher900
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.