imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

De acum, îți poți șterge mesajele din Facebook Messenger


Vei avea un răstimp de 10 minute să te gândești dacă trimiterea unui mesaj a fost o idee bună sau nu. Dacă decizi că nu, acesta va fi șters din și mesajele celeilalte persoane.

În urmă cu aproximativ un an de zile s-a dovedit că liderul companiei Facebook, Mark Zuckerberg, are o serie de privilegii aparte pe propria platformă. O mulțime dintre partenerii de conversație ai lui Zuckerberg au raportat faptul că mesajele dispar din fereastra de chat. Când a fost întrebat de acest fenomen, fondatorul Facebook a recunoscut că:

Da, mesajele sale pot expira și sunt șterse.

Funcția a fost introdusă din motive de securitate, după ce în 2014 Sony Pictures a avut probleme cu istoricul conversațiilor. Cu toate astea, această abilitate a lui Zuckerberg i-a determinat pe cei care pun preț pe egalitate să ceară același drept asupra puterii magice de a face să dispară mesajele trimise. Facebook a promis să lanseze această funcție pentru toată lumea. Iar Zuckerberg a jurat să nu mai șteargă nimic de acum înainte.

Poti sterge mesajele din Messenger.

Acum, 9 luni mai târziu, funcția a ieșit la lumină și a devenit disponibilă pentru toți utilizatorii de Facebook Messenger. Pentru a șterge mesajele nedorite din ambele ferestre, trebuie să urmezi acești pași:

  • Ține apăsat pe mesaj.
  • Alege opțiunea „Remove”.
  • Apoi decide-te dacă vrei să îl ștergi din chat-ul ambelor persoane sa doar din mesajele tale.

Pentru a elimina mesajele din ambele ferestre de chat, ai la dispoziție 10 minute. Acest interval a fost configurat pentru a evita abuzul funcției. Din același motiv, platforma va indica faptul că a existat un mesaj, dar că acesta avea un conținut care nu mai e valabil.

A sosit timpul ca persoanele repezite și cele furioase să spune exact ce doresc!

Sursa: The Verge

Vezi oferta de produse iSTYLE!

MBA Retina
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.