imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Popularitatea modelului iPhone 8 continuă să crească


Potrivit unui nou studiu, iPhone 8 e încă în stare să cucerească piața internațională de spartphone-uri, chiar dacă au trecut luni bune de când a fost lansat. Pe lângă faptul că și-a depășit rivalul, iPhone 8 a depășit și modelul de top din propria „familie”…

Potrivit noilor informații puse la dispoziție de Counterpoint Research, se pare că la momentul lansării ne-am pripit să afirmăm că iPhone 8 e un iPhone excelent apărut la momentul nepotrivit, de vreme ce acest dispozitiv prezintă încă un potențial de creștere semnificativ la luni bune după lansare.

Însă lucrurile nu au stat mereu așa. De exemplu, în aprilie, modelul rival de la Samsung, Galaxy S9 Plus, a reușit să ajungă în topul aceleiași liste. Cu toate astea, chiar dacă diferența nu este semnificativă, în momentul de față iPhone 8 a preluat conducerea. Dacă rotunjim valoarea la o singură zecimală, ambele modele de iPhone și Galaxy au atins o cotă de 2,4% pe piața internațională, așa că vorbim cu adevărat de o diferență minoră.

iPhone X s-a plasat abia pe a treia poziție cu 2,3%, urmat de Xiaomi Redmi 5A (2,2%), iar iPhone 8 Plus încheie topul primelor cinci cele mai bine vândute telefoane cu 2,1%. Potrivit Counterpoint, iPhone 8 a trecut pe primul loc datorită noii reclame în care cei de la Apple scot în evidență funcțiile camerei acestui iPhone în contextul marelui eveniment reprezentat de Cupa Mondială de Fotbal. se pare că această mișcare a putut influența un număr important de cumpărători.

De asemenea, e foarte interesant că au reușit să crească vânzările, în contextul în care noi modele sunt așteptate în luna septembrie. Ei bine, se pare că valurile obișnuite de bârfe, scurgeri de informații și predicții nu au putut influența negativ vânzările, de care cei din Cupertino sunt probabil foarte mulțumiți.

Sursa: 9to5Mac

MBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.