imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Pill+ este primul model de boxe anunțat de Beats de la achiziția companiei de către Apple


 

Pill+ sunt primele boxe anunțate de Beats după ce compania a fost preluată de Apple. Și acest lucru se poate observa, atât în aspectul cât și în calitatea sunetului noilor boxe.

Noul model este puțin mai mare decât modelul actual de Pill, dar mai mic decât modelul a cărei producție a fost întreruptă Pill XL. Nu avem de-a face cu un redesign complet ci mai degrabă cu o “rafinare” a celui curent. Au fost aplatizate partea de deasupra și cea de dedesubt, ceea ce îmbunătățește stabilitatea. Butoanele de pornire și de control al volumului au fost mutate din spatele dispozitivului în partea de deasupra. Difuzoarele au rămas dispuse în laterale, cele două tweetere la extremități, iar două subwoofere sunt dispuse central. Amblele perechi de difuzoare, tweeter & subwoofer, sunt echipate cu amplificatoare (two-way active system) care ajută la distribuirea corectă a frecvențelor înalte și joase către difuzorul corect, ceea ce duce la îmbunătățirea calității sunetului.

Conform celor de la The Verge care au testat boxa calitatea sunetului recomandă modelul ca fiind “cea mai bună boxă Pill produsă”.

Beats
Beats

În partea din spate, Pill+ este dotat cu un port lightning pentru încărcarea boxei, de un port de intrare audio de 3,5 mm și de un port USB care permite încărcarea altor dispozitive prin intermediul acestuia.

Bateria Pill + are o autonomie de până la 12 ore și are un ciclu de încărcare completă de trei ore.

Beats

Noua aplicație de la Beats, pentru iOS și Android, va oferi de asemenea și noi funcționalități. Aplicația va apărea odată cu noul model Pill+ în noiembrie și va permite conectarea la două boxe simultan pentru noi modalități de redare a muzicii, sau controlul unui difuzor de către doi utilizatori în paralel.

Va veni în două variante de culoare: alb și negru.

sursa: The Verge

MBA Retina
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.