imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Personalizarea căștilor AirPods pe Mac


Deși multă lume le folosește pentru iPhone, când vorbim de căștile AirPods, nu ar trebui să uităm nici de utilizatorii de Mac. Permite-ne să îți arătăm cum să personalizezi setările acestui tip de căști pe Mac.

Fără îndoială, o pereche de căști AirPods e un dispozitiv destul de inteligent. Poate detecta dacă se află în urechi sau nu, ambele căști includ microfoane astfel încât să le poți utiliza separat pentru apeluri telefonice, ca să nu mai precizăm că dacă atingi ușor de două ori suprafața exterioară a căștilor, poți activa diferite funcții. Însă cel mai interesant aspect e că utilizatorii pot modifica după bunul plac toate aceste caracteristici.

Cu toate astea, funcția despre care vorbim e mai ascunsă, așa că e ceva mai dificil de găsit în iOS, ca să nu mai vorbim de Mac. Din fericire, ți-am pregătit un ghid succint:

  • Deschide System Preferences
  • Accesează Bluetooth
  • Asigură-te că perechea de AirPods e conectată la Mac
  • În lista dispozitivelor conectate, în dreptul AirPods vei găsi „Options”

Dacă dai click pe „Options” poți personaliza reacția pe care dispozitivul o are la „Right Double-Tap” (dublă atingere pe casca dreaptă) și „Left Double-Tap” (dublă atingere pe casca stângă), poți activa „Automatic Ear Detection” sau poți alege partea pe care să activezi microfonul. Magie practică.

Sursa:  9to5Mac

MBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.