imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Penelope Cruz apare într-o nouă reclamă la iPhone 6S și 6S Plus


Anul acesta a fost un an plin pentru echipa de marketing de la Apple judecând după starurile care au apărut în reclamele lor. În mod cert, întâlnirile lor au fost cel mai probabil foarte interesante. De la Chloe Sevigny și Lake Bell care au apărut în reclame pentru Apple Watch, la John Travolta, Mary J. Blige, Kerry Washington și Taraji P. Henson care au apărut în reclamele pentru Apple Music și Jamie Foxx, Stephen Curry și Selena Gomez care au apărut în reclame la iPhone 6S, mulți s-ar teme că nu prea mai sunt multe de adăugat. Nu pare a fi și opinia celor de la Apple însă. Ieri, au publicat două noi reclame la iPhone 6S pe canalul YouTube oficial al companiei. Starurile acestora sunt Jon Favreau și Penelope Cruz.

Reclama “Hey Siri” punctează funcționalitatea Hey Siri care este acum disponibilă non-stop pe iPhone 6s (în țara noastră din păcate Siri nu este foarte utilă neavând încă disponibilă limba română). La vechile modele de iPhone, Hey Siri putea fi activată doar în momentul în care telefonul era conectat cu cablul Lightning la un laptop sau la priză, dar la noile modele iPhone 6S și iPhone 6S Plus, poate fi activată vocal oricând. În această reclamă apare Penelope Cruz care pentru a rezolva un joc de cuvinte încrucișate apelează la ajutorul Siri pentru a afla cine a fost primul ministru al Marii Britanii în 1868.

Cealaltă reclamă, “Ridiculously Powerful”, prezintă viteza procesorului A9, de la Apple, care este motorul ce pune în mișcare noile iPhone 6S și iPhone 6S Plus. Demonstrația este făcută arătând iPhone-ul 6S la lucru, acesta fiind folosit pentru a procesa plăți Apple Pay, pentru jocuri, fotografie și video. Ne este punctat cât de rapid și puternic este noul model de iPhone, într-atât de puternic încât Jon Favreau uită că este doar un telefon și nu un monitor video. “Punch line-ul” acestei reclame – “Not much has changed, except it’s ridiculously powerful, which makes everything faster” – parafrazează numele campaniei sub a cărei umbrelă se desfășoară aceste reclame, “The only thing that’s changed is everything”.

sursa: MacRumors

MBA Retina
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.