imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube
Peek Calendar pe un iPhone ținut de o persoană aflată pe plajă.

Peek Calendar – o aplicație-calendar minimalistă pentru iOS


Probabil că în prezent utilizezi o aplicație cu ajutorul căreia îți gestionezi în fiecare zi întâlnirile. Dacă nu ești satisfăcut de calendarul nativ din iOS, îl poți schimba cu ușurință. Noi îți recomandăm o alternativă atrăgătoare, minimalistă și cu o mulțime de funcții: Peek Calendar.

Cu toții avem tot felul de sarcini pe care trebuie să le îndeplinim zi de zi. Probabil că și tu folosești dispozitivele smart pentru a-ți reaminti de următorul eveniment. Ca soluție pentru această nevoie, Apple a introdusîn iOS propria aplicație de calendar. În caz că nu ești mulțumit de aceasta, poți încerca Peek Calendar.

Interfața e deosebit de intuitivă și modernă. În plus, o poți controla prin gesturi, funcție familiară pentru utilizatorii iOS. Dacă deschizi aplicația, poți afla dintr-o privire starea vremii din ziua curentă și din ziua următoare. Evenimentele și programele sunt grupate pe zile, așa că tot ce ai de făcut e să deschizi ziua pe care vrei să o vezi. Poți ajunge la această opțiune și din afișajul lunar, de unde ai acces la toate zilele lunii. Desigur, poți alege să primești notificări sonore care să-ți reamintească de anumite evenimente.

În plus, poți adăuga informații suplimentare fiecărui eveniment. Pentru a accesa aceste informații, tot ce trebuie să faci e să dai swipe la dreapta în eveniment.

Iată câteva funcții utile ale aplicației Peek Calendar:

  • Dacă dai swipe la stânga oriunde pe ecran, vei glisa meniul principal. Poți înlătura meniul de pe ecran printr-un simplu swipe înapoi.
  • Dacă vrei să adaugi un eveniment, tot ce trebuie să faci e să ții apăsa pe o zi anume.
  • Poți vedea durata și locația unui eveniment fără să îl deschizi. Tot ce trebuie să faci e să dai swipe dreapta pe eveniment.
  • Pentru a intra în modul edit, trebuie doar să selectezi evenimentul. De aici, dacă dai scroll până jos, poți găsi iconița de delete, sub forma unui coș de gunoi.
  • Dacă glisezi până jos căsuța de unde alegi durata evenimentelor, îți va apărea o bară albastră. Dacă glisezi și bara albastră, vei putea adăuga noi zile evenimentelor.

Sperăm ca informațiile prezentate să te fi ajutat să decizi dacă aceasta e o aplicație pe care vrei să o descarci sau nu. Peek Calendar e compatibilă cu iPhone și iPad. Prețul: 2,99 de dolari.

Descarcă Peek Calendar din iOS App Store (iPhone, iPad)

Află mai multe: Xmind – aplicație de mind mapping | Noua aplicație de dating de la Facebook

Vezi oferta de produse iStyle!

MBA Retina
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.