imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube
Logo-urile celor două companii care intră în parteneriat: Apple Music și Genius; pe fundal galben.

Apple Music intră în parteneriat cu Genius Lyrics


Apple a anunțat un parteneriat cu Genius, cea mai mare enciclopedie muzicală și cea mai mare bază de date pentru versuri. În plus, acest parteneriat va fi cu adevărat avantajos pentru utilizatori…

Poate că nu e valabil pentru toată lumea, însă noi suntem mari fani ai versurilor. Probabil datorită domeniului în care lucrăm. Din păcate, nu suntem chiar atât de buni la engleză încât să înțelegem complet, de exemplu, o piesă agresivă de-a lui Eminem de la prima audiție. Astfel că, din când în când, trebuie să căutăm versurile anumitor piese care ne plac.

Chiar ne place Genius Lyrics

Pentru asta, cea mai bună opțiune e, fără îndoială, Genius Lyrics. Aceasta e platforma noastră preferată pentru că aici găsești versurile pentru aproape toate melodiile. În plus ai acces și la o analiză a metaforelor și referințelor utilizate. Iar, nu de puține ori, aceste analize sunt oferite chiar de artistul care a creat piesa. Trebuie să precizăm că acest aspect e extrem de util. Mai ales pentru cei care provin din alte culturi decât publicul-țintă.

Ei bine, Apple a reușit să intre într-un parteneriat cu acest serviciu. În practică, asta înseamnă că de acum înainte, toate versurile de pe Genius vor fi disponibile în aplicația Apple Music. În plus, de acum înainte, Apple Music va fi playerul oficial al site-ului Genius.

Un alt aspect interesant e că, din 2016, Spotify a colaborat la rândul său cu Genius, însă nu într-o manieră atât de profund integrată. Pe Spotify se pot citi doar anumite părți din creațiile de top, în timp ce sunt ascultate, iar versurile apar doar ocazional. Din păcate, acest sistem nu e cel mai prietenos.

Așadar, dragi studenți care ne urmăriți, în caz că sunteți interesați, țineți minte că, pentru voi, abonamentul lunar costă doar 9,99 RON.

Sursa: The Verge

Vezi oferta de produse iStyle!

tradeinmbp
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.