imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Partajezi un iPad? Uită-te la aceste setări!


Pentru multe familii, achiziționarea unui iPad este ca și cea a unui nou computer, în special când ne referim la linia Pro. Chiar și linia standard este bună pentru numeroase lucruri dacă privim iPad-ul ca pe un dispozitiv de distracție. Hai să vedem cum e cel mai bine să partajezi un iPad!

A împărți nu este mereu cel mai bun lucru, însă în funcție de obiceiurile utilizatorilor, un iPad ar putea fi suficient pentru o întreagă gospodărie. Oamenii îl folosesc de cele mai multe ori acasă. De aceea, este bine să stabiliți câteva lucruri înainte de a partaja iPad-ul, în special în ceea ce privește setările și mesajele.

Poți folosi iPad-ul pentru multe lucruri: urmărirea video-urilor, navigatul pe Internet, jucatul sau folosirea unor aplicații creative. Cu toate acestea, nu te poți folosi cu adevărat de social media sau de aplicații de chat atunci când împarți telefonul; oamenii au de regulă propriile dispozitive pentru asta. De aceea, este o idee bună să opriți iMessage. Poți face asta mergând la Settings > Messages.

Odată cu iOS 10 poți primi și telefoane pe iPad. Dacă vrei să folosești în continuare iMessage pe dispozitivul pe care îl împarți, dar nu vrei să primești telefoane, debifează numărul tău de telefon conectat la Apple ID în meniul Send & Receive. Nu vei fi capabil să pornești un nou șir de mesaje de pe acest ID, însă vei putea folosi în continuare adresa ta de email.

Dacă vrei să împarți iPad-ul cu copiii și nu doar cu partenerul sau partenera, atunci poți filtra conținutul la care ei pot avea acces din meniul Restrictions. Poți seta numeroase lucruri, precum adăugarea aplicațiilor pe care copiii să le poată folosi, ce setări pot modifica aceștia, dacă pot accesa conținutul disponibil cu plată, etc. Poți face conținutul accesibil pentru grupe de vârstă sau cu ajutorul unei parole.

Beats decade
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.