imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Obscura: O uimitoare aplicație foto gratuită!


În App Store există o mulțime de aplicații foto, deși doar câteva dintre acestea pot fi utilizate cu o asemenea eleganță și atât de intuitiv precum Obscura. Acum o poți descărca gratuit!

Dacă îți imaginezi că arunci o piatră în App Store – aceasta va cădea, cu siguranță, pe o aplicație foto. Nu avem niciun fel de problemă cu asta. Cu cât există mai multe posibilități de alegere, cu atât e mai probabil să găsești ceva care să ți se potrivească. Preferata noastră e Halide, de vreme ce platforma acesteia seamănă cu aplicația nativă, însă e ceva mai smart la câteva capitole.

Obscura a fost lansată cu o platformă similară, cu standarde înalte, dar cu o abordare ceva mai diferită. Recent, aplicația a primit un update ceva mai consistent, primind chiar și suport pentru iPad. Nu am vrea să intrăm în detalii pe marginea funcțiilor specifice ale aplicației, pentru că avem la dispoziție pachetul obișnuit: setări manuale, fotografie RAW, filtre și așa mai departe. Însă am apreciat în mod deosebit meniul din care accesezi rapid toate setările.

Cu toate astea, ideea principală din spatele acestui articol nu e de a scrie despre update, ci despre faptul că acum poți descărca gratuit din App Store o aplicație ce costă, în medie, 4.99$ (deși achizițiile din interiorul aplicației nu vor fi gratuite). Înainte de toate, trebuie să descarci și să faci update-ul pentru aplicația App Store (pentru asta e necesar iOS 11). Apoi, în meniul Account, trebuie să configurezi regiunea Statele Unite (această schimbare nu va afecta nicio altă setare). Selectează Discover din partea de jos a interfeței și fă scroll până dai de Obscura 2. După asta trebuie să urmezi un set de pași ce vor apărea pe ecran, până dai de propriul cod redeem (codul de descărcare). În final, atinge „Reedem” pentru a descărca gratuit aplicația.

Ar fi bine să te grăbești pentru că nu se știe cât de mult va dura această promoție.

Sursa: 9to5Mac 1, 9to5Mac 2

Black Friday MBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.