imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

O singură fotografie cuprinde toate noile caracteristici ale iOS 12 


Deși am întâlnit numeroase spoilere și zvonuri despre sistemele Apple în ultimii ani, fotografia aceasta, care se presupune că afișează întrega notă de lansare a iOS 12, pare prea bună pentru a fi adevărată. Ei bine, așa și este, așa că nu ar trebui să o iei în serios.

 Indiferent câte eforturi face Apple pentru a evita scurgerile de informații, acestea au fost și vor fi întotdeauna prezente când este vorba de produsele software și hardware ale companiei – indiferent de inițiativele echipei de securitate. Uneori, de vină este un angajat plictisit care lucrează cu date confidențiale, uneori un cod sursă are o eroare, alteori se întâmplă chiar ca sursa informațiilor să se afle undeva pe lanțul furnizorilor. De aceea, nu suntem deloc surprinși. Ce-i rămâne de făcut unui om care are nevoie de atenție într-o lume plină de dezvăluiri spectaculoase?

 Produce o știre falsă suficient de șocantă pentru a atrage atenția tuturor.

Autorul “dezvăluirii” a ales cea mai ușoară cale disponibilă vreodată și a fost prea leneș pentru a crea el însuși știri false. A vizionat un videoclip pe Youtube despre iOS 12 și WWDC, a făcut o captură de ecran, a pus un watermark pe captură și a încărcat-o pe Weibo (cea mai populară platformă social media din China), sursa majorității scurgerilor de informații provenite de la furnizori.

Potrivit comunicatului de presă,

 iOS 12 introduce un nou design frumos și conține noi caracteristici, inclusiv o temă întunecată, noi notificări, afișaj cu funcție always-on, un nou centru de control, noul Animoji pentru iPhone X și iPhone SE 2 și multe altele. 

Ei bine, include tot ce ne-am putea aștepta să conțină. Chiar ar fi putut să fie adevărat, dar …

  • Stilul de scriere al Apple este diferit.
  • Apple nu scrie greșit numele propriilor produse (Centrul de Control se scrie cu majuscule).
  • A fost găsit videoclipul original.
  • În general, este prea frumos pentru a fi adevărat.

Vorba proverbului: dacă ceva e prea bun pentru a fi adevărat, atunci probabil că nu este …

Sursa: Cult of Mac

MBA Retina
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.