imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

O mică schimbare în iOS 11 pe care o veți îndrăgi


Ultimul sistem de operare mobil a sosit cu o mulțime de caracteristici noi. În afară de principalele modificări, am selectat deja o listă de 17 alte funcții noi, de dimensiuni mai mari sau mai mici, despre care Apple nu a vorbit. Acum avem o schimbare minusculă, care nu este nimic în comparație cu alte actualizări, dar am așteptat ca aceasta să vină de mult timp.

Vă e cunoscută situația aceea când vizionați un videoclip pe iPhone, dar trebuie să modificați volumul puțin și vă apare un panou de control imens și vă acoperă conținutul? Probabil v-ați lovit de acest lucru, deoarece este o componentă a sistemului de ani de zile. Teoretic, nu este nimic în neregulă cu aceasta soluție, panoul de control arată destul de drăguț, nu deranjează pe nimeni pe ecranul principal, de exemplu. Dar în timpul videoclipurilor?

Acestea s-au terminat, de acum încolo! … Una dintre cele mai importante schimbări minore, despre care nu prea s-a vorbit, este că Apple a reinventat în cele din urmă designul HUD-ului de control al volumului și acesta a căpătat o versiune mai discretă. De acum, nu va mai acoperi conținutul făcându-vă să ratați momentul în care jucătorul dvs. preferat înscrie un gol sau când trebuie să săriți în Chameleon Run. Nu va mai trebui să derulați înainte și înapoi pentru a putea prinde momentul, nu vor mai fi încercări eșuate de înregistrare; doar un indicator destul de discret în colțul din dreapta sus. Mulțumim Apple!

Această modificare este de multă vreme pe lista dorințelor arzătoare ale utilizatorilor, imediat după Dark Mode și îndeaproape urmată de panoul de control personalizabil (tocmai l-am primit și pe acesta). Din fericire, există aplicații precum YouTube care au realizat această problemă mai devreme, așa că și-au creat propria lor versiune pentru a nu acoperi videoclipurile, dar aceasta va fi o schimbare la nivel de sistem. Este adevărat că noul HUD nu apare tot timpul în versiunea beta actuală, dar probabil că va prelua controlul în versiunea finală.

Înainte
Înainte
După
După

Conform acestora, teoretic, nici un indicator nu va mai apărea în timpul redării muzicii. Există o oarecare motivație rațională, pentru că de obicei decidem dacă nivelul volumului este potrivit sau nu, nu avem nevoie de un feedback vizual.

sursa: The Verge

MBA Retina
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.