imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

O carcasă de iPhone care promite să ne facă fotografiile perfecte


Te-ai întrebat vreodată cum să faci un selfie cu adevărat bun? E vorba de pregătire.

Nu scriem prea multe despre selfie-uri aici pe iMagazin, dar dacă urmărești lumea celor mai importanți “influenceri” de pe Instagram, probabil ai auzit deja de originala carcasă de smartphone LuMee – marcă originală și recomandată de Kim Kardashian.

Indiferent dacă vii din zona fotografiei, a cinematografiei sau ești doar un simplu entuziast, LuMee Duo îți oferă lumina optimă pentru a captura orice moment – din zori până în amurg, în lumină slabă sau chiar întuneric. Cu luminile sale dispuse de-o parte și de alta a camerelor te ajută să fotografiezi subiectul indiferent că acesta se află în fața sau în spatele telefonului. Două camere. Două lumini. Perspectiva Duo.

LuMee Duo

Disponibile pentru iPhone 7, 7 Plus, 6s și 6s Plus în culori șic, atât LuMee Duo original, cât și LuMee Two au LED-uri montate pe marginea carcasei telefonului, pentru o mai bună iluminare. Cel mai recent membru al gamei, are LED-uri atât în față cât și în spate, luminând scena de pe ambele părți.

Black Matte LuMee Two

LuMee Duo folosește un comutator pentru a permite utilizatorului să controleze cât de multă lumină adaugă scenei. Carcasa telefonului este alimentată de o baterie reîncărcabilă, astfel încât să nu consume din energia bateriei smartphone-ului. Noua carcasă creează o lumină care nu este la fel de brutală ca cea a unui blitz de cameră foto și, de asemenea, nu este la fel de predispusă să producă efectul de “ochi roșii”.

Cea de-a doua ediție a producătorului, LuMee Duo, folosește o carcasă dintr-un material mai rezistent decât cel de la prima versiune, împreună cu margini de cauciuc texturate, care oferă o protecție sporită telefonului.

Compania a fost creată după ce fotografului profesionist Allan Shoemake, i-a venit ideea originalei carcase cu LED-uri. “Am visat întotdeauna să produc un instrument care să permită oricui este pasionat de a face fotografii să creeze imagini și clipuri video de calitate pe smartphone cu o iluminare frumoasă”, a spus el.

LuMee Duo este disponibilă în România, în exclusivitate, în magazinele iStyle din centrele comerciale selectate, cât și online pe www.istyle.ro, începând cu prețul de 299 RON.

LuMee® este una dintre companiile de accesorii și echipamente de iluminat cu una dintre cele mai rapide creșteri din lume, cu o gamă de carcase de smartphone care permit utilizatorilor să surprindă imagini de calitate profesională sau să creeze condiții optime pentru chat-ul video. Co-fondator și partener, Allan Shoemake, este un fotograf profesionist care a fotografiat numeroși președinți și celebrități din SUA. El a gândit conceptul ca pe o modalitate de îmbunătățire a iluminării telefonului mobil în propria sa viață. Acum, compania revoluționează modul în care fotografii de toate nivelurile și abilitățile pot realiza imagini cu smartphone-ul. Pentru mai multe informații, vizitați LuMee.com.

 

 

MBP
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.