imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

O apariție miraculoasă în iOS 11


Au trecut șase ani și jumătate până când Apple a făcut în cele din urmă imposibilul: putem deschide în sfârșit descrierile aplicațiilor din Mac App Store și pe iPhone-urile noastre.

Se întâmplă chiar și celor mai mari să uite să remedieze și unele dintre lucrurile minore, dar foarte enervante, pe lângă toate celelalte probleme importante și semnificative. Cui îi pasă că ușa băii scârțâie când trebuie să înlocuiți toate ferestrele de la primul etaj? Rezolvarea ușii va dispărea foarte curând de pe lista cu lucruri de făcut.

Desigur, exemplul de mai sus poate fi relevant și pentru Apple, chiar dacă compania are mai multe resurse decât o simplă gospodărie. Ei trebuie să lanseze noi sisteme de operare în fiecare an, să dezvolte și să realizeze telefoane de top, asta în timp ce trebuie, de asemenea, să prezinte rezultate financiare foarte bune investitorilor. În multe cazuri, acest lucru duce la mici probleme și aspecte enervante care rămân blocate în sistemele de operare pentru multă vreme.

În cel mai fericit caz, cineva de undeva se va gândi la aceste probleme, de altfel destul de simple, dintr-un motiv oarecare, și le va rezolva. Asta s-a întâmplat și în iOS 11. Exista o problemă mică, dar foarte enervantă: dacă ați întâlnit, pe un dispozitiv iOS, un link care duce în Mac App Store, sistemul nu a putut deschide previzualizarea aplicației în cauză. În loc de asta, te-a direcționat în App Store, doar pentru ca apoi să te înștiințeze că: “îmi pare rău, dar nu vei putea examina această aplicație până nu-ți deschizi Mac-ul.”

Acum, acest lucru s-a terminat. Dacă accesați un link care duce la o aplicației Mac din App Store, începând cu iOS 11, veți putea să vizualizați descrierea, prețul, recenziile și alte lucruri de genul acesta și pe iPhone.

sursa: Cult of Mac

MBP
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.