imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Nu vor mai exista filmări cu drona de la Apple Park


Cel puțin nu în mod legal … Apple a format un grup nou care va vâna drone deasupra Apple Park. Ca să ne rămână o amintire plăcută, să aruncăm o privire la unul dintre ultimele clipuri despre “stația spațială” din Cupertino.

Ne-am uitat în urmă și am văzut că seria noastră de filmele realizate cu drone ale Apple Campus 2 a început în urmă cu un an. Și am publicat un articol cu videoclipuri aproximativ în fiecare lună. Filmările au devenit din ce în ce mai bune și s-au alăturat noi piloți.

Dar ca totdeauna, fiecare lucru bun trebuie să se încheie. Se pare că seria noastră a ajuns și ea la filmarea finală. Dar, e de înțeles acum, deoarece construcția Apple Park se apropie de sfârșit și mulți angajați s-au mutat deja, nu mai este de dorit să zboare drone peste parc.

În S.U.A., Administrația Federală a Aviației (FAA) reglementează spațiul aerian. Teritoriul Apple Park este zonă verde, în cazul în care piloții respectă toate reglementările (trebuie să păstreze cel puțin 100 de metri distanță de clădiri și să păstreze în permanență contactul vizual cu dronele etc.). Cu toate acestea, dacă Apple reușește să demonstreze FAA că dronele le perturbă munca zilnică, piloții vor încălca legile privind confidențialitatea din California.

Se pare că Apple a reușit să dovedească acest lucru Administrației și au restricționat zborurile cu drone în jurul zonei. Mai mult … Apple a format și un serviciu de securitate. Un membru al echipajului i-a interzis deja unui pilot să filmeze chiar zilele trecute. Deci, putem presupune că de acum încolo nu vor mai exista filmări cu realizate cu drone ( cel puțin nu în mod legal).

Pentru a ne reconforta puțin, să vedem ultimul videoclip oficial realizat de Matthew Roberts. În filmare putem vedea Steve Jobs Theatre aproape finalizat, un lac gol, pădurile plantate și favoritul nostru personal, hambarul mai vechi de 100 de ani.

Vă mulțumim pentru amintiri …

sursa: iDownloadBlog

iPhone Xs- NPI- cumpara acum
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.