imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Nu vă place prea mult iOS 11 beta? Acesta este modul în care vă puteți întoarce la iOS 10


Foarte mulți oameni au fost foarte entuziasmați de versiunea beta a iOS 11 și s-au grăbit să o descarce și să o instaleze odată ce a apărut. Cu toate acestea, după primele momente de bucurie, slăbiciunile unei versiuni beta au ieșit la suprafață și nu toată lumea știe cum poate reveni la bunul și funcționalul iOS 10. În acest articol, vă vom arăta cum să faceți acest lucru.

După cum puteți vedea în articolul despre modul de instalare al beta-ului iOS 11, este destul de ușor să intri în fascinanta lume a testerilor de versiuni beta, dar acest lucru implică și multe probleme. Nu e de mirare că mulți utilizatori sunt tentați să facă teste dar există și o parte a acestor aventurieri care va dori să se întoarcă la familiarului și stabilului iOS 10, odată ce apar primele blocaje, instabilități și crash-uri apar. Puteți face acest lucru cu ușurință, trebuie doar să urmați câțiva pași.

  • Mai întâi, asigurați-vă că utilizați cea mai recentă versiune de iTunes.

Pas opțional: dacă doriți să reveniți la cea mai recentă versiune beta de iOS 10, descărcați IPSW-ul potrivit pentru dispozitivul dvs. de pe site.

  • Conectați dispozitivul la portabil și deschideți iTunes dacă nu s-a deschis deja automat.
  • După aceea, porniți în Recovery Mode, lucru care se poate varia în funcție de dispozitiv:

○ Pe un iPhone 6s sau mai vechi: apăsați și țineți apăsate simultan butoanele Sleep/Wake și Home. Nu eliberați butoanele atunci când apare sigla Apple. Țineți apăsate amândouă butoanele în continuare până când vedeți ecranul modului recovery.

○ Pe un iPhone 7 sau iPhone 7 Plus: apăsați simultan butoanele Sleep/Wake și Volume Down. Nu eliberați butoanele atunci când apare sigla Apple. Țineți apăsate ambele butoane până când vedeți ecranul modului recovery.

  • După aceea, sistemul vă va oferi opțiunile de restaurare și actualizare. Alegeți opțiunea de restaurare în acest caz.

 

 

Pas opțional: dacă doriți să reveniți la versiunea beta de iOS și ați descărcat deja fișierul IPSW, apăsați pe butonul de restaurare în timp ce apăsați simultan tasta Option de pe tastatură. Găsiți IPSW-ul, apăsați OK, apoi resetați.

  • Procesul de restaurare se va derula după aceea și poate dura ceva timp, astfel încât ar trebui să ai răbdare. În cele din urmă, dispozitivul va reporni și îl puteți utiliza din nou.

Dacă ați fost precauți și ați creat o copie de rezervă, puteți restaura apoi acea versiune și veți putea reveni exact din punctul în care erați înainte de a instala beta-ul.

Acum trebuie să precizăm că o copie de rezervă creată pe un iOS 11 nu poate fi restaurată pe un dispozitiv cu o versiune mai veche, deci nu pe un dispozitiv iOS 10, așa că vă recomandăm maximă atenție!

Dacă preferați videoclipurile, puteți vedea întregul proces în format video în limba engleză.

Dacă îți dorești foarte mult iOS 11, nu fi trist, versiunea oficială va fi lansată în septembrie.

iPhoneXR
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.