imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nu va exista un iPhone SE X, dar ar putea apărea iPhone SE 2


Au apărut mai multe știri despre succesorul binecunoscutului iPhone SE, care ar putea să apară pe piață în luna mai. Dacă se va lansa, dispozitivul nu va semăna cu cel pe care l-am așteptat anterior. Să vedem despre ce e vorba, pe baza informațiilor recente.

Să fim sinceri, suntem cu adevărat nedumeriți cu privire la continuarea iPhone-ului SE. Kuo, care este una dintre cele mai sigure surse, a susținut cu câteva luni în urmă că nu va mai fi vreo actualizare curând și încă nu și-a schimbat părerea. Nici Gurman nu a menționat nimic serios pe acest subiect.

Cu toate acestea, DigiTimes, care este un fel de Daily Mail al tuturor zvonurilor Apple, a pomenit în repetate rânduri de iPhone SE 2. Cu toate acestea, nu am acordat încredere informațiilor și am evitat știrile de la ei. Dar de data aceasta există diferite surse mai viabile, care au confirmat alte zvonuri în legătură cu acest subiect – așa că trebuie să luăm subiectul mai în serios.

Ultima dată când un document oficial transmis Comisiei Economic Eurasiatice a menționat numere de serie care nu se refereau la niciun iPhone existent, a fost lansat un nou produs. Dacă istoria se repetă, în câteva luni vom avea un nou dispozitiv.

Potrivit mai multor surse, acesta nu poate fi altceva decât a doua generație de iPhone SE. Se pare că mai mulți producători de carcase de telefon au lansat  informații pe blogul Mac Otakara, săptămâna trecută, la Global Sources Electronics Mobile Electronics Show din Hong Kong. Blogul nu a fost egoist și a împărtășit informațiile sale cu restul lumii.

Potrivit informațiilor lor, iPhone SE 2 ar putea apărea în luna mai. În materie de design nu vor exista schimbări prea mari. După toate aparențele, carcasa de 4 inchi va rămâne aceeași, la fel ca și cadrul și Touch ID-ul. Dar, în conformitate cu cele mai recente tendințe, conectorul Jack de 3,5 mm ar trebui să dispară. Această mișcare elimină funcționarea port-ului, disponibil doar pe câteva dispozitive vechi.

Procesorul ar putea fi același: chip A10 Fusion care este inclus și în iPhone 7 și 7 Plus și ar putea adăuga + 40% la performanța SE. O opțiune suplimentară ar putea fi spatele din sticlă în loc de metal, ceea ce ar oferi suport pentru încărcarea fără fir.

Pe scurt, modelul SE despre care se zvonea anterior că ar fi identic cu iPhone X, cu afișaj OLED, dar fără fascicule, ar putea să nu mai fie scos pe piață. Se pare că ne putem aștepta la îmbunătățiri minore ale aspectului și la un iPhone SE 2 cu un grad moderat de atractivitate.

De asemenea, trebuie să subliniem că aceste știri nu sunt confirmate. Nu trebuie să pariezi pe el și nu trebuie să îl aștepți. Și asta, în principal, pentru că în ultimii 5 ani Apple a introdus doar un facelift pentru iPod touch și MacBook Pro în luna mai.

Sursa: MacRumors

Create your own user feedback survey

MBP13
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.