imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Noul spot publicitar pentru Apple TV este colorat, distractiv și jucăuș


Apple a fost tot timpul cu un pas înaintea altor companii, fără a fi, de multe ori, primii într-un anumit domeniu al tehnologiei. Chiar dacă au intrat mai târziu pe o anumită piață, într-un timp relativ scurt produsele Apple s-au impus, devenind standardul industriei respective.

Apple TV-ul nu este o excepție. Mesajul la lansarea noului Apple TV a fost destul de clar:

Viitorul televiziunii este în aplicații.

Exact acest aspect este pus în evidență și în cea mai recentă reclamă pentru Apple TV lansată ieri. În acest spot de 30 de secunde, mititica cutie neagră se metamorfozează în diferite aplicații pentru tvOS. Astfel, o vedem transformată în tronul de fier din popularul serial „Game of Thrones”ori într-o pizza de la grubHub. Mai sunt strecurate referințe la aplicațiile Netflix, watch ESPN, Asphalt 8, Disney Infinity, Gilt Showtime, etc. Reclama pune accent pe diversitatea aplicațiilor disponibile, de la cele care oferă conținut la cele care te antrenează în jocuri captivante sau de la comerț online la cele care te scufundă într-o captivantă realitate virtuală.

Rezultatul este o reclamă creativă și colorată, care relevă mixul de entertainment pe care ți-l poate oferi dispozitivul, iar ea face parte dintr-o campanie de marketing mai complexă și care nu se limitează la promovarea pe internet. Panouri uriașe au fost plasate în locații cheie din orașe de pe întreaga suprafață a SUA, de la Los Angeles la Boston și de la New York la San Francisco.

appletvbillboard-4 appletvbillboard-1

Ca să fim cinstiți, unele reclame ne-au făcut să ne reamintim și de diferitele zvonuri apărute din ce în ce mai des în ultima vreme cu privire la posibilitatea achiziției unor companii ale căror produse se regăsesc în reclamă: Time Warner (cu al său „Game of Thrones”), ESPN.

sursa: CultofMac

MBA Retina
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.