imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Noul iPad Pro ar putea depăși toate așteptările


Să sperăm că noile informații dezvăluite de magicianul codului, Guilherme Rambo, se vor adeveri. E posibil ca noul iPad Pro să nu aibă parte de notch. Dar se pare că vom avea Face ID cu orientare multiplă, USB-C cu ieșire 4K HDR pentru displayuri externe și un Apple Pencil cu caracteristici asemănătoare cu AirPods. Wow.

A trecut ceva vreme de când ne-am dorit ca o sursă Apple – întotdeauna de încredere – să aibă dreptate. Dacă toate funcțiile menționate în tweet-ul lui Guilherme Rambo ar fi implementate, noul iPad Pro – pe care îl așteptăm toamna asta – ar putea fi incredibil de tare.

Noul iPad Pro nu va avea notch

E aproape sigur că noul iPad va urma trendul recent de design și va fi lansat cu margini mai mici, display OLED și fără buton de Home. Potrivit lui Rambo, marginile ar putea fi suficient de mari pentru a ascunde senzorii Face ID fără să fie nevoie de insulița de senzori, numită și notch.

Randare cu noul iPad Pro, varianta cu notch.

Face ID în modul Landscape

Faptul că ne vom lua rămas bun de la butonul Home și Touch ID e doar o parte a monedei. Însă mulți utilizatori își folosesc tabletele în modul Landscape. Așa că se pune următoarea întrebare: cum rămâne cu faptul că Face ID poate identifica utilizatorul doar în modul Portrait. Acum se pare vom putea utiliza autentificarea biometrică pe iPad pe ambele direcții. Asta ar putea presupune instalarea a doi senzori diferiți…

Ne vom putea bucura de displayuri externe

Rambo a confirmat că tranziția către USB-C ar putea porni de la noul iPad. Dar asta nu e tot! El a mai precizat că mulțumită noului conector, vom putea conecta iPad-ul la displayuri externe, proiectând clipuri video 4K HDR. Uau!

AirPencil

Noua generația de Apple Pencil a apărut la orizont. Aceasta ar putea fi lansată odată cu noul iPad. Acesta ar putea utiliza o conexiune wireless de tip near field. Cu alte cuvinte, ar putea fi suficient să duci instrumentul Pencil aproape de iPad și să selectezi Connect. Asta-i tot.

Un nou Magic Connector

Nu în ultimul rând, e posibil vedem o reproiectare pentru Magic Connector, care permite conectarea diferitelor accesorii – precum Smart Kyboard – la propriul dispozitiv. Dacă toate informațiile sunt adevărate, e posibil ca acesta să fie mutat de la baza dispozitivului pe spatele acestuia. Asta ar putea indica și introducerea mai multor noi accesorii native.

Nu putem confirma lansarea sau data de lansare a noului dispozitiv. Dar noi credem că la sfârșitul lunii octombrie am putea avea parte de un eveniment Mac. Cu această ocazie ar putea fi anunțat și noul iPad Pro. Nu putem decât să sperăm că acesta va avea parte de toate inovațiile de mai sus…

Sursa: 9to5Mac

Află mai multe: Așa ar putea arăta noul iPad Pro

Vezi oferta de produse iStyle!

mba
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.