imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Notează-ți în calendar: Apple a anunțat datele de lansare pentru OS X El Capitan și iOS 9


Chiar dacă anunțurile despre noile modele de iPhone, iPad Pro, și Apple TV au fost vedetele evenimentului Apple de aseară, compania a dezvăluit și datele de lansare a celor două sisteme de operare viitoare, iOS 9 și OS X 10.11 El Capitan.

iOS 9: 16 septembrie

Versiunea nouă a sistemului de operare mobil de la Apple va fi disponibilă în câteva zile.
Upgradeul la noua versiune se poate face de pe dispozitiv accesând Setări (General> Software Update). O altă variantă este să descarci iOS 9 pe Mac cu ajutorul iTunes, și să faci upgradeul la noul sistem de operare cu dispozitivul mobil conectat la Mac prin intermediul cablului Lightning.


OS X El Capitan: 30 septembrie

Apple nu a anunțat oficial o dată de lansare a El Capitan în timpul evenimentului, dar s-a dedus în timpul demo-ului iPhone susținut de Craig Federighi. Un mail pe care acesta l-a arătat dezvăluia data de 30 septembrie ca fiind data de lansare a El Capitan.
Upgrade-ul la El Capitan se va putea face prin intermediul App Store. Upgrade-ul va fi gratuit. Recomandabil este, ca înainte de a face această actualizare, să faci și o copie de siguranță a datelor.

MBA Retina
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.