imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Do Not Disturb at Bedtime în iOS 12


Deși iOS nu a surprins utilizatorii cu atât de multe inovații ca în urmă cu un an, putem găsi totuși câteva. Să vedem una dintre favoritele noastre: Do Not Disturb at Bedtime.

Funcția Do Not Disturb este ușor de folosit, deoarece tot ce trebuie să faci este să atingi pictograma mică în formă de lună, iar notificările și apelurile încetează imediat să te mai sâcâie. Desigur, poți să te joci cu sistemul și să creezi o listă de contacte care reprezintă excepții sau să utilizezi o caracteristică a iOS care suprascrie setările din modul silențios.

Singura problemă cu acest lucru a fost următoarea: telefonul a rămas într-adevăr pe silențios, dar odată ce ai început să îl folosești, încep să sosească tone de notificări. Do Not Disturb este o funcție care te face să conștientizezi că ai nevoie de o pauză, iar dezvoltatorii sistemului pur și simplu și-au luat dispozitivul și au început să se gândească la situații și la soluții pentru viața reală.

În primul rând, trebuie să stabilești un interval orar în care probabil vei fi în pat. Apoi activează Do Not Disturb și gata: cât timp ești în pat, poți verifica ora fără să primești notificări incitante etc. IOS 12 conține, apropo, multe facilități ușor de utilizat.

Mai mult, notificările de grup și rapoartele detaliate despre utilizarea telefonului mobil pe baza obiceiurilor trebuie să vină sub formă de noi caracteristici. Craig Federighi a subliniat, de asemenea, în timpul prezentării, folosind pentru a exemplifica aplicația Instagram, că sistemul nu doar analizează utilizarea, ci te și informează și în cazul în care îl folosești prea mult.

MBA Retina
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.