imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Noile efecte iMessage în iOS 11


Vom avea efecte noi în iMessage, modurile Echo și Spotlight vor fi adăugate. Iată cum vor arăta și cum le veți putea folosi!

Apple a ridicat ștacheta foarte sus în ceea ce privește arta mesageriei. Poate vă amintiți că iMessage a beneficiat de un facelift destul de amplu anul trecut, atunci și-au făcut apariția, în iOS 10, efectele cu artificii sau de efect al luminii de discotecă pentru sărbătorirea anului nou sau a zilei de naștere a cuiva. Nu am rămas fără lucruri noi nici în acest an, două efecte noi au fost adăugate la iOS 11 pe care le puteți accesa în modul obișnuit, apăsând pe săgeata în sus pentru o perioadă mai lungă de timp.

Puteți folosi cu ușurință efectele Echo și Spotlight pentru a oferi un accent special pe mesajelor dvs.. Utilizarea Caps Lock nu este cu siguranță la fel de cool ca această caracteristică pe care o veți putea utiliza în iMessage începând din septembrie. Dacă din întâmplare utilizați iMessage mai mult decât orice altă aplicație de mesagerie, vă veți obișnui cu această facilitate în curând. Acestea pot evidenția un mesaj dacă le folosiți la momentul potrivit.

sursa: 9to5mac

AW
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.